< Back to overview

Amu 8.4 / 10

Patersstraat 79, 2300 Turnhout

Gault Millau

See the reviews | Location on map
This restaurant holds 1 toque. Restaurants holding 1 Gault Millau Toque ask € 52,50 for dinner and € 42,50 for lunch.

MenuThe 'Dining with the Stars menu' is a surprise 5-course menu which will only be served at the participating restaurants during Dining with the Stars. Each restaurant will arrange its own surprise menu.

The DiningCity-team would like to wish you a tasteful Dining with the Stars!


Over Amu

Restaurant Amu offers pure and refined dishes that originate in countries all around the world.

Chef Marjanne Moonen and her team offer a new and varied menu each month. Each day they are also offering you a daily dish of the day. All this in a cozy setting in the heart of Turnhout.The recencies from restaurant Amu

8.4

food

8.5

atmosphere

8.4

service

8.4

food 8 | service 8 | atmosphere 8

Wij hebben zeer lekker en verzorgd gegeten in een gezellig kader met zeer vriendelijke bediening,ik heb nog nooit zo'n lekkere zalm gegeten als voorgerecht en de everzwijn was ook heel lekker.Voor herhaling vatbaar.


Karel en Maria - Nov 25, 2017

food 8 | service 7 | atmosphere 8

Gezellig, strakker interieur met aandacht voor privacy. Lekker eten, mooie presentatie, het iets langer wachten werd goedgemaakt met een extra glaasje en beleefde verontschuldigingen. Een aanrader voor een gezellig avond met culinaire verwennerij.


Ramon Lieve - Nov 26, 2017

food 10 | service 10 | atmosphere 10

Super lekker gegeten. Ruime porties. Super vriendelijke bediening. Modern ingericht, heel aangenaam en sfeervol. Een aanrader.


Pierre & Paula Verschueren-Goossens - Nov 27, 2017

food 4 | service 2 | atmosphere 6

Ik probeer een eerlijke review te schrijven met alle plussen en minnen. Positief: + de aangepaste wijnen + de amuse + voorgerecht (zalm) niets speciaals maar wel lekker + vegetarisch voorgerecht: zeer lekker + de sfeer was ok, vooral met dank aan het uitstekende gezelschap aan tafel :-) Negatief - de bediening. De kennis over de wijnen is bedroevend laag, in dat geval prefereer ik geen uitleg ipv nonsens. - we kregen everzwijn. Er werd niet gevraagd hoe deze moest gebakken worden. a point / saignant /??? - de coquilles (extra gang) miste stevigheid. - de vegetarische hoofdschotel: groente kroket was koud en veel te hard (het vorkje geraakte er amper door). - het dessert was een teleurstelling. Banaan met "een Japanse citrusvrucht". En dan de rekening. Volgens de boeken bij de restaurantweek kost het 3-gangenmenu 29,5 euro. Op onze afrekening was het 32,5 pp. Wij hebben de dienster hierop attent gemaakt, maar zij weigerde dit te volgen. Zij gaf aan dat zij omwille van hun notering in de gidsen recht hadden op een extra supplement. Maar het eten, noch de bediening was van een kwaliteit die recht gaf op fooi of iets extra. Aangezien de verantwoordelijke het niet de moeite vond om hierover een zinvolle uitleg te geven, zien wij ons genoodzaakt om dit te melden via de officieel site van de restaurantweek.


Liesbet - Dec 02, 2017

food 8 | service 8 | atmosphere 6

Lekkere gerechten - attente bediening -zeer mooi interior


Bogaerts - Dec 05, 2017

Make a Reservation
  • Personal Details