Kommilfoo

FAVORIET: Kommilfoo★

Geniet van de seizoensgebonden menukaart met dagverse producten gekenmerkt door verfijnde, kruidige en speelse combinaties.

Reserveer hier!
Epicerie

STER: L'épicerie du cirque ★

We zweren bij een frisse en hedendaagse productkeuken, met aandacht voor balans, finesse en kwaliteit en gebaseerd op het wisselen van de seizoenen en de schat aan natuurlijke rijkdommen van eigen bodem.

Reserveer hier!
Passage

MUST GO: Le Passage ★

Le Passage heeft al 12 jaar een Michelin-ster en staat garant voor een keuken op hoog niveau en een opperste finesse.

Reserveer hier!
Jer

POPULAIR: JER - Just Eat Right ★

In een sfeervol notarishuis in hartje Hasselt is restaurant JER gevestigd. Hier staat alles in het teken van het culinaire genot.

Reserveer hier!
Nivo

TIP: Nivo

NIVO is voortgevloeid uit een mix van kennis, puurheid en liefde voor de Horeca. Onze chef en haar keukenteam gaan de uitdaging aan om hun culinaire recepten tot hun recht te laten komen in combinatie met een verrassende originele inbreng.

Reserveer hier!
Kerck

FANTASTISCH: Aen de Kerck

Gastheer Arnout en zijn team zorgen voor een moderne smaakbeleving met seizoensgebonden creaties, verfijnd met het beste wat Haspengouw te bieden heeft.

Reserveer hier!
Brouette

AANBEVOLEN: La Brouette

Bij restaurant la Brouette wordt er steeds met verse seizoensproducten gewerkt en kan u dus een heerlijk kreeft-, asperges- of wildmenu verwachten tijdens het seizoen en ook à la carte is het smullen.

Reserveer hier!
Dwts

Wat is Dining with the Stars?

Een gastronomisch 5-gangendiner vanaf €49 (*) of een 4-gangenlunch vanaf €39 (*) bij de hoogst gewaardeerde restaurants in België van 4 t/m 17 september 2017

Lees meer