Passage

UNIEK: Le Passage ★

Le Passage heeft al 12 jaar een Michelin-ster en staat garant voor een keuken op hoog niveau en een opperste finesse. De potten van dit huis zijn in goede handen bij Chef Rocky Renaud die van elke bord een kunstwerk maakt.

Reserveer snel!
Nicolas

TIP: Hostellerie St. Nicolas ★★

Bij Hostellerie St. Nicolas staat alles in het teken van bord en gast, waar 'Genieten met een hoofdletter' centraal staat.

Reserveer snel!
Overhamme

FANTASTISCH: 't Overhamme ★

Kom naar restaurant 't Overhamme in Aalst, waar je de seizoenen in het bord ziet passeren! Hier wordt gekookt met respect voor de basis en het product.

Reserveer snel!
Michel

AANBEVOLEN: Michel ★

Restaurant Michel verwelkomt u in stijl en laat u genieten van de betere keuken onder leiding van chef-kok Robert van Landeghem.

Reserveer snel!
Devos

MUST GO: Patrick Devos

Restaurant Patrick Devos is een begrip in culinair Brugge. U kunt er genieten van een universum van smaken. Een innovatieve keuken waarin de eigenheid van elk gebruikt product heilig is.

Reserveer snel!
Truffe

GEWELDIG: La Truffe Noire ★

Elk van onze originele creaties is de uitdrukking van deze passie, die wij delen met de meest veeleisende gastronomen. La Truffe Noire is een restaurant voor fijnproevers waar elegantie, verfijning en de krachtige magie van dit buitengewone ingrediënt centraal staan: de truffel.

Reserveer snel!
Couvert

POPULAIR: Couvert Couvert ★

Dit sterrenrestaurant wil vooral coherent zijn. Ze proberen een sfeer na te streven die u in alle details terugvindt. In het bord, in het interieur, in de presentatie, in de bediening. Écht genieten in een informele sfeer!

Reserveer snel!
Dwts

Wat is Dining with the Stars?

Genieten bij de allerbeste sterrenrestaurants van België. Van 27 februari t/m 12 maart 2017. Een gastronomisch 5 gangen diner voor maar € 60 (*) of een gastronomische 4 gangen lunch voor maar € 49 (*)

Lees meer