99363 restaurant korennaer1

GEWELDIG: 't Korennaer ★

Restaurant 't Korennaer is gelegen in Nieuwkerken. Dit gastronomisch restaurant is uitgegroeid tot een van de toppers van het Waasland.

Reserveer hier!
99287 restaurant pouicpouic  1

FORMIDABEL: Pouic-Pouic ★

Het restaurant richt zich op pure smaken en seizoensgebonden ingrediënten. Ze spannen zich in om ervoor te zorgen dat uw maaltijd is een feest voor de zintuigen. Geef toe aan de verleiding!

Reserveer hier!
64410 restaurant aubergedeherborist  1

MUST: Auberge de Herborist ★

Gevestigd in een fraai ingerichte hoeve, geniet de gastronomische tafel van Alex Hanbuckers uitstekende reputatie om zijn bereidingen met kruiden die hij met uiterst professionele zorg uitzoekt.

Reserveer snel!
72035 restaurant jer

STER: JER - Just Eat Right ★

De Franse en creatieve keuken is inventief en dagvers, geen wonder als je weet dat JER staat voor Just Eat Right.

Reserveer hier!
59005 std

POPULAIR: Magis ★

Restaurant Magis, bekroond door Michelin en Gault Millau, waar de kwaliteit van het eten de wijnkeuze worden gelauwerd door tal van food critics, belooft onvergetelijke en magische culinaire momenten.

Geniet van een gratis extra gang!

Reserveer snel!
62282 restaurant fleurie  2

TIP: Fleurie

Het warme onthaal en de onberispelijke service in restaurant Fleurie getuigen van professionalisme en gastvrijheid. Verzorgde culinaire creaties, geserveerd met een warme glimlach.

Reserveer hier!
65620 restaurant ardent  1

SUPER: Ardent

Een gevoel van nostalgie creëren met vernieuwende terroirgerechten is het handelsmerk van restaurant Ardent. Seizoensgebonden keuken met kwaliteitsproducten.

Reserveer hier!
Dwts

Wat is Dining with the Stars?

Genieten bij de allerbeste sterrenrestaurants van België. Van 19 februari t/m 4 maart 2018. Een gastronomisch 5 gangen diner voor maar € 52,50 of een gastronomische 4 gangen lunch voor maar € 42,50

Lees meer