Restaurant Gliss
Mediterranean, French5 course Gault&Millau lunch (Tastingmenu) €75
Restaurant Gliss
Mediterranean, French5 course Gault&Millau lunch (Tastingmenu) €75
Menu
5 course Gault&Millau lunch (Tastingmenu)
€75
Restaurant Restaurant Gliss is one of the best restaurants in Belgium with 0 Gault&Millau points! During this edition of Dining with the Stars, they would like to show you why they belong to the culinary top with this promising 5 course Gault&Millau lunch (Tastingmenu).
Enjoy an extensive lunch at restaurant Restaurant Gliss for only €75.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now and enjoy a special afternoon during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
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Menu
5 course Gault&Millau dinner incl. appetizers (tastingmenu)
€75
Restaurant Restaurant Gliss is the proud owner of 0 Gault&Millau points and is therefore one of the best restaurants in Belgium.
During this edition of Dining with the Stars, Restaurant Gliss serves a fantastic 5 course Gault&Millau dinner incl. appetizers (tastingmenu) for only €75. Taste this gastronomic menu and experience a unique culinary evening.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book now and enjoy a lovely night out during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
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Food | |
Service | |
Atmosphere |
Lekker eten, vlotte bediening en mooi gebaar nav verjaardag dochter.
Nous avons passé une belle soirée d'anniversaire au restaurant. Dès notre arrivée, nous avons été accueillis chaleureusement et le chef lui-même a pris le temps de nous présenter les plats avec passion. L'accord mets-jus (maison) était remarquablement réussi, chaque bouchée accompagnée d'une explosion de saveurs har...
Read full reviewNous avons passé une belle soirée d'anniversaire au restaurant. Dès notre arrivée, nous avons été accueillis chaleureusement et le chef lui-même a pris le temps de nous présenter les plats avec passion. L'accord mets-jus (maison) était remarquablement réussi, chaque bouchée accompagnée d'une explosion de saveurs harmonieuses. Les plats, à la fois recherchés et savoureux, ont comblé nos papilles. En somme: une très belle découverte gastronomique, couronnée par une belle attention au moment de notre départ.
merci pour cette belle critique
Après une découverte en couple il y a quelques mois, nous sommes revenus avec 4 amis
Comme la première fois nous avons beaucoup apprécié le menu très équilibré, original plein de saveurs nouvelles agréablement épicé
Le chef en salle nous présente chacun des plats et apporte sa touche finale , que du bonheur
Très ...
Après une découverte en couple il y a quelques mois, nous sommes revenus avec 4 amis
Comme la première fois nous avons beaucoup apprécié le menu très équilibré, original plein de saveurs nouvelles agréablement épicé
Le chef en salle nous présente chacun des plats et apporte sa touche finale , que du bonheur
Très belle ambiance dans le calme;
Magnifique soirée, rythme des plats parfait
Au plaisir de revenir et encore felicitations
merci pour cette belle critique
Het interieur deed een beetje raar aan en niet echt sfeervol maar de hartelijkheid van de gastvrouw maakte dat zeker goed en het eten was top.
bedankt voor de mooie review
Het was van het begin tot het einde TOP
bedankt voor de mooie review
Map All star restaurants in Geraardsbergen
About Restaurant Gliss
Cuisine: Mediterranean, French
In a small village, Nieuwenhove, under the church tower and in the middle of a quiet area, chef Patrick Stevens and his wife Hilde found this old mayor's residence. The original living space has been transformed into an intimate restaurant, and in the orangery guests can enjoy the aperitif or coffee in peace while enjoying a nice view of the underlying terrace and garden where you can eat outside in the summer.
In the kitchen, the product always comes first, recognisability of this product is and remains important as well as the traditional bases of the kitchen and respect for the seasons. The modern contemporary influences are used here and there as small accents to make the dishes younger, fresher and lighter, but without falling into a kitchen of meringues and jellies
bedankt voor de mooie review