Menu
4 course Michelin lunch
€90
During this edition of Dining with the Stars you can enjoy an extensive and gastronomic lunch at restaurant Le Coq aux Champs*. This restaurant has been awarded a Michelin star and therefore belongs to the culinary top of Belgium.
Restaurant Le Coq aux Champs* serves a fantastic 4 course Michelin lunch for only €90 and will enrich you with a special and wonderful afternoon.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now and enjoy a special afternoon during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Menu
4 course Michelin dinner
€90
Restaurant Le Coq aux Champs* is the proud owner of a Michelin star and is, therefore, one of the best restaurants in Belgium.
Enjoy a unique gastronomic experience during this edition of Dining with the Stars. During this edition, restaurant Le Coq aux Champs* serves an amazing 4 course Michelin dinner for only €90.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now and enjoy a special night out during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a tableWhat 344 people say about Le Coq aux Champs*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
De l'assiette au service en salle, en passant par l'ambiance générale, tout était parfait pour un 1 étoile! Mention spéciale pour le dessert, explosif a tous niveaux...
très belles et bonnes assiettes. Un étonnement, verre de vin apéritif, un Riesling à 14 € le verre, beaucoup trop cher surtout que la quantité laissait à désirer.
accueil sympathique avec une note particulière pour la jeune serveuse, dynamique et très souriante. Service parfait et professionnel.
Bon conseil pour le vin par le sommelier
Repas toujours aussi excellent : petite déception pour la sauce mousseline qui couvrait, à votre goût, un peu trop l''excellente langoust...
accueil sympathique avec une note particulière pour la jeune serveuse, dynamique et très souriante. Service parfait et professionnel.
Bon conseil pour le vin par le sommelier
Repas toujours aussi excellent : petite déception pour la sauce mousseline qui couvrait, à votre goût, un peu trop l''excellente langoustine bretonne.
Nous reviendrons, comme nous l'avons fait à plusieurs reprises déjà !
Un Must dans notre région
Parce que l'étoile est insuffisante, je mets un pouce en plus. La synchronisation de la salle et les connaissances du sommelier sont à la hauteur du talent des cuistots. Resto gastro sans bobos et sans chichis, j'ai adoré. Merci pour ce merveilleux moment gastronomique. I will be back!
Map All star restaurants in Soheit-Tinlot
About Le Coq aux Champs*
Cuisine: French
At restaurant Le Coq aux Champs in Condroz, Christophe Pauly bases his kitchen on fair products and a creative approach. The chef connects freedom with tradition, purity and generosity.
Catherine draws a line with her husband and plays a crucial role in the restaurant. As a hostess she has the delicate task of the dialogue between host and cook to achieve a perfect osmosis between a plate and the enjoyment which it was created for. She also strives for the purity and the harmony that features the cuisine of Christophe.
Under a fiery mohawk, a painting by the Flemish artist Mi Van Landuyt, shines the room in beige and light gray shades in a soft but bright light. The contemporary decor of the room harmonizes flawlessly with the beautiful bluestone floor.