Menu
4 course Gault&Millau dinner
€59.95
Restaurant Notos is the proud owner of 13,5 Gault&Millau points and is therefore one of the best restaurants in Belgium.
During this edition of Dining with the Stars, Notos serves a fantastic 4 course Gault&Millau dinner for only €59.95. Taste this gastronomic menu and experience a unique culinary evening.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book now and enjoy a lovely night out during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
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MENU
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Thalassina
Pan-seared octopus, traditional tarama, almond pesto
capers and anchovies, eggplant caviar, red bell pepper Florina with goat cheese
***
Puff pastry with chicory and mushroom
***
Lamb fondant with spices - cardamom,
cumin, anise and roasted seasonal vegetables
***
Pantespani
Light moelleux with almonds and orange blossom
&
Blaklava, saffron poached pear and vanilla ice cream
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Menu
4 course Gault&Millau lunch
€59.95
Restaurant Notos is one of the best restaurants in Belgium with 13,5 Gault&Millau points! During this edition of Dining with the Stars, they would like to show you why they belong to the culinary top with this promising 4 course Gault&Millau lunch.
Enjoy an extensive lunch at restaurant Notos for only €59.95.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now and enjoy a special afternoon during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
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MENU
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Thalassina
Pan-seared octopus, traditional tarama, almond pesto
capers and anchovies, eggplant caviar, red bell pepper Florina with goat cheese
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Puff pastry with chicory and mushroom
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Lamb fondant with spices - cardamom,
cumin, anise and roasted seasonal vegetables
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Pantespani
Light moelleux with almonds and orange blossom
&
Blaklava, saffron poached pear and vanilla ice cream
Reserve a table Reserve a tableWhat 113 people say about Notos
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Geweldig restaurant! Héél lekker gegeten, goede verhouding qua porties en enorm uitgebreide gangen. Mooi gepresenteerd en superlekker klaargemaakt en gekruid! De bediening was iets minder maar zeker niet slecht.
Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Thanks
Super leuke atmosfeer en heel lekker gegeten. We waren met 6 en zaten aan een ronde tafel zodat eigenlijk iedereen gezellig met elkaar kon praten. Vriendelijke mensen, maar de bediening was soms wat stuntelig. Het leek voor 2 obers precies hun eerste werkdag, maar het personeel was wel vriendelijk. Het eten was dik in orde. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Problèmes avec le service aux tables. Informations incorrectes sur le menu, une heure d'attente pour le premier plat et le deuxième plat arrivé en premier, il y a eu un sérieux problème avec le service à table. La nourriture n'était pas exceptionnelle non plus.
Notre attente était beaucoup trop haute par rapport à ce qu'on a vécu... Soit disant meilleur restaurant Grec du monde, n'importe quoi. C'était loin d'être le meilleur resto Grec que j'ai fait dans ma vie. Nous n'avons pas été super bien accueilli, deux jeunes demoiselles qui ne souriaient jamais et ne nous parlaien...
Read full reviewNotre attente était beaucoup trop haute par rapport à ce qu'on a vécu... Soit disant meilleur restaurant Grec du monde, n'importe quoi. C'était loin d'être le meilleur resto Grec que j'ai fait dans ma vie. Nous n'avons pas été super bien accueilli, deux jeunes demoiselles qui ne souriaient jamais et ne nous parlaient pas, on voyait clairement que c'était pas un métier pour elles. Personne nous a demandé pour nous débarraser de nos vestes à notre arrivée. Aucunes explications ou présentation de l'amuse bouche et des plats. Beaucoup trop cher pour ce que c'était et quantitée très limite. La qualité des plats n'avaient rien de particiulier. Très très déçu... 160eur pour deux personnes c'est du vol.
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About Notos
Cuisine: Mediterranean, Greek
Greek in its most original, creative and contemporary way this is the card NOTOS. Over the seasons, the preparations of Constantine Erinkoglou offer to discover this particular way of dosing fragrances, herbs and spices in a subtle marriage.
Fine products, sometimes forgotten or unknown, always fresh, transparent cuisine, streamlined, light sauces, nuanced flavors ... Work of an expert, the Notos dishes are interpretations of textures and colors, emotions and tastes influenced by Mediterranean, Oriental, Balkan flavours.