Menu
4 course Gault&Millau dinner
€59.95
Restaurant Notos is the proud owner of 13,5 Gault&Millau points and is therefore one of the best restaurants in Belgium.
During this edition of Dining with the Stars, Notos serves a fantastic 4 course Gault&Millau dinner for only €59.95. Taste this gastronomic menu and experience a unique culinary evening.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book now and enjoy a lovely night out during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
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MENU
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Thalassina
Pan-seared octopus, traditional tarama, almond pesto
capers and anchovies, eggplant caviar, red bell pepper Florina with goat cheese
***
Puff pastry with chicory and mushroom
***
Lamb fondant with spices - cardamom,
cumin, anise and roasted seasonal vegetables
***
Pantespani
Light moelleux with almonds and orange blossom
&
Blaklava, saffron poached pear and vanilla ice cream
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Menu
4 course Gault&Millau lunch
€59.95
Restaurant Notos is one of the best restaurants in Belgium with 13,5 Gault&Millau points! During this edition of Dining with the Stars, they would like to show you why they belong to the culinary top with this promising 4 course Gault&Millau lunch.
Enjoy an extensive lunch at restaurant Notos for only €59.95.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now and enjoy a special afternoon during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
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MENU
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Thalassina
Pan-seared octopus, traditional tarama, almond pesto
capers and anchovies, eggplant caviar, red bell pepper Florina with goat cheese
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Puff pastry with chicory and mushroom
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Lamb fondant with spices - cardamom,
cumin, anise and roasted seasonal vegetables
***
Pantespani
Light moelleux with almonds and orange blossom
&
Blaklava, saffron poached pear and vanilla ice cream
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Food | |
Service | |
Atmosphere |
Le dîner 4 services était honnête, sans plus. Choix d'entrées assez classique mais bien exécuté, mention spéciale pour le poulpe grillé. Une 2e entrée (feuilleté aux champignons et chicons) tout à fait quelconque et très loin de la cuisine grecque, dont on se demande bien ce qu'elle vient faire dans ce menu si ce n...
Read full reviewLe dîner 4 services était honnête, sans plus. Choix d'entrées assez classique mais bien exécuté, mention spéciale pour le poulpe grillé. Une 2e entrée (feuilleté aux champignons et chicons) tout à fait quelconque et très loin de la cuisine grecque, dont on se demande bien ce qu'elle vient faire dans ce menu si ce n'est "remplir". Fondant d'agneau aux épices goûteux mais très gras et très mal présenté, dessert très classique aussi. En résumé, un menu peu convaincant par rapport à ce qui est proposé à la carte. Quant au service, très en-dessous de ce qu'on peut attendre d'un restaurant "gastronomique" : extrême lenteur, quatre personnes en salle dont deux ne font absolument rien, ne connaissent ni la carte ni les vins. Les verres restent vides et non débarrassés, le patron ne délégue rien et est visiblement dépassé, oublie les commandes de vin, ne propose pas de café ... Bref la promesse du site web est très loin de la réalité. Seul point positif : une très belle ambiance, espace confortable et matériaux bien choisis, lumière chaude, très esthétique.
Repas, au top. Vin conseillé sublime
On a vraiment profité, de la nourriture super bonne et surprenante, e l'atmosphère et du service impeccable !
Plats délicieux.
Service : personnel insuffisant !
Patron charmant !
Mes filles étaient ravies une belle découverte et des assiettes savoureuses
Map All star restaurants in Brussels
About Notos
Cuisine: Mediterranean, Greek
Greek in its most original, creative and contemporary way this is the card NOTOS. Over the seasons, the preparations of Constantine Erinkoglou offer to discover this particular way of dosing fragrances, herbs and spices in a subtle marriage.
Fine products, sometimes forgotten or unknown, always fresh, transparent cuisine, streamlined, light sauces, nuanced flavors ... Work of an expert, the Notos dishes are interpretations of textures and colors, emotions and tastes influenced by Mediterranean, Oriental, Balkan flavours.