What 162 people say about Rascasse
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Vriendelijk onthaal en informatie over de gerechten, smaakvol gegeten.
Kader goed zonder meer, wel kraaknet.
Voor herhaling vatbaar. Spijtig voor ons dat restaurant op zaterdagmiddag en zondagmiddag gesloten is.
We hebben voortreffelijk gegeten. Heerlijke amuse, voorgerechten en hoofdgerecht.
Alles was even fijn gepresenteerd.
Tafeldekking was sober maar perfect in orde.
Enkel lof!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. De borden waren mooi gepresenteerd en het eten was zeer verfijnd en lekker. We hebben enorm genoten.
Genoten van de vernieuwende en verrassende combinaties. Mooi geserveerd met de nodige toelichting bij elk gerecht.
Map All star restaurants in Kapellen
About Rascasse
In the middle of the green Kapellen lies a special gastronomic gem: Restaurant Rascasse. Being trained at the Hotel school Ter Duinen ” at Coxyde, head-chef Erwin Denys started his culinary experience in very famous restaurants such as De Karmeliet, Follies and Margeaux.
Your guest-lady Caroline Claeys grew up as a youngster in the renowned restaurant La Souricière, run by her parents. Hospitality and passion for the clients were spoon-fed from her early age.
“RASCASSE” means in fact “scorpion-fish”. Chef Erwin prefers cooking with fish, but carnivora will be excellently served as well on their becks and calls. Each yearly-season the taste and freshness of the ingredients are given priority.
From now on Erwin and Caroline are ready to welcome cordially all their customers in their elegant restaurant “RASCASSE”.