Menu
3 course Gault&Millau Selection menu
€75
Restaurant Table Vaccin by Haute Cookure is the proud owner of 14 Gault&Millau points and is therefore one of the best restaurants in Belgium.
During this edition of Dining with the Stars, Table Vaccin by Haute Cookure serves a fantastic 3 course Gault&Millau Selection menu for only €75. Taste this gastronomic menu and experience a unique culinary evening.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book now and enjoy a lovely night out during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
STARTER
Asperges
stracciatella mozzarella, confit tomato, and basil
or;
Vitello Tonnato
***
MAIN COURSE
Sea Bass
cauliflower, creamy potato, beurre blanc sauce with smoked eel
or;
Filet Pur
beef, tomato salad, béarnaise, fresh fries
***
DESSERT
Tarte Tatin
fresh vanilla ice cream - caramel - sea salt - caramelized almond
What 34 people say about Table Vaccin by Haute Cookure
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heel lekker gegeten. Super fijne gerechtjes die allemaal heel erg goed afsmaakte!
Super goede bediening ook!! 👍👍
2e bezoek aan dit restaurant met de dining with the stars/restaurantweek en voor een 2e keer geen teleurstelling.
Begonnen met aperitief in de bar (sublieme cocktail Vaccin en lekker zoete Ivanovic), 3 fijne amuses erbij en dan naar de zaal gebracht. Aangenaam kader, mooi gedekte tafel. De menu hadden we al bij he...
2e bezoek aan dit restaurant met de dining with the stars/restaurantweek en voor een 2e keer geen teleurstelling.
Begonnen met aperitief in de bar (sublieme cocktail Vaccin en lekker zoete Ivanovic), 3 fijne amuses erbij en dan naar de zaal gebracht. Aangenaam kader, mooi gedekte tafel. De menu hadden we al bij het aperitief te zien gekregen en hadden gekozen voor de 5 gangen met aangepaste wijnen. Die wijnen waren wederom zeer smakelijk en passend de gerechten. De tijd tussen gerecht 1 en 2 was misschien wat kort, tussen 2 en 3 en 4 dan misschien weer iets te lang. Maar de wijn werd lustig bij geschonken en met gezelschap erbij was de wachttijd niet storend.
De eerste 3 gerechten waren vis of schaaldier gerelateerd, dan weer koud, dan weer warm (mocht misschien iets warmer). Het hoofdgerecht was een mooi rosé gebakken steak met lekker groentjes. Dat hoofdgerecht en het dessert mochten voor ons wat specialer zijn, maar waren zeker lekker.
Het personeel was vlot (en passen die vlotheid aan aan het karakter van de klant) en vooral aangenaam, maar toch professioneel. Je oogst wat je zaait en met een vriendelijk woord is het voor hen ook aangenaam om te werken.
Samengevat: waar voor je geld (zeker tijdens restaurantweek of dining with the stars) en zeker geen dikmakers op het bord. Komen zeker nog terug.
Genieten vanaf het eerste tot het laatste moment. Verfijnde, superlekkere gerechten, lekkere wijnen en aperitieven. Heel aangename bediening aan tafel, aangename sfeer in een mooie setting. Met andere woorden een fantastische ervaring.
Bedankt voor de mooie complimenten! Dat geeft ons een gevoel van geluk!
Mooie bordjes, lekker eten en heel vriendelijke service !
Wij hebben zeer lekker gegeten!
Thanks ! Worden we blij van!
Map All star restaurants in Oostmalle
About Table Vaccin by Haute Cookure
Cuisine: French
Haute Cookure, for nine years worth a 15 out of 20 in Gault & Millau and thus gastronomically the highest rated restaurant in Malle.
Reopened with a new concept and new name " Table Vaccin. "
As an established restaurant, it takes guts, but chef Ivan Daelemans (52) and hostess-sommelier Cindy Mertens (49) are ready for a new vibe. With still à la carte dishes, but also much more food sharing and choices, so you can also dine for a shorter time and there is more of an experience.
Our culinary house has existed since the year 2003, this under the name Haute Cookure, we moved from an old sewing workshop to a doctor's house, here in the house was operating the doctor of the village.
Now a culinary hotspot "Table Vaccin" with dazzling dishes by chef Ivan Daelemans his hand.
The wines glow from the bottles, hostess-sommelier Cindy Mertens takes care of this.
Beste An, dankjewel voor deze leuke review!!! We geven de complimenten door aan het team!👍