What 476 people say about Restaurant Nuance**
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Très beau cadre contemporain, élégant et classe, excellente cuisine imaginative et créative sans excès et merveilleux service, soutenu par une réelle amabilité, dirigé par la Maîtresse de Maison qui se dévoue pour ses clients.
Zeer lekker gegeten in een aangenaam kader. Van het eerste hapje tot het laatste snoepje genoten van de smaken.
Geserveerde wijnen iets te jong voor het menu. Correcte en zeer vriendelijke bediening.
Spijtig dat het menu geen vlees bevatte
Heerlijk gegeten en nooit gemerkt dat we maar met een speciale actie over de vloer zijn gekomen naar een restaurant dat normaal boven ons budget ligt. Het menu gaf meer dan waar voor zijn geld maar we schrokken toch aardig van de rekening door de prijs van de drankjes.Bijvoorbeeld 23€ voor een glas rosé-champagne is...
Read full reviewHeerlijk gegeten en nooit gemerkt dat we maar met een speciale actie over de vloer zijn gekomen naar een restaurant dat normaal boven ons budget ligt. Het menu gaf meer dan waar voor zijn geld maar we schrokken toch aardig van de rekening door de prijs van de drankjes.Bijvoorbeeld 23€ voor een glas rosé-champagne is toch wel net iets meer dan we er normaal aan zouden spenderen. Desondanks hebben we er echt van genoten en was het zeker de moeite (en het geld) waard.
Uitstekende service, aangenaam en vlot.
Interieur volledig vernieuwd sinds we er twee jaar geleden waren. Alle tafels waren bezet, en dan is het ietsje krap om er tussendoor te laveren.
Schitterende proevertjes en gerechten met originele, maar geslaagde combinaties van ingrediënten, smaken en kleuren. Het raffinement t.o.v. vorige keer leek ons significant gegroeid.
Een voltreffer !
Super ervaring!
Map All star restaurants in Duffel
About Restaurant Nuance**
Nuance revolves around quality and atmosphere. Here you will find the best dishes and the best ambiance, with attractive décor and faultless service. Nuance is a little bit of Paris with a personal touch. Chef Thierry Theys strives to get the best out of himself, his team and his ingredients. It has to be like that in order to improve all the time and to provide each guest a unique experience. Seeing the guests enjoying themselves is what really matter to the chef and his team.