What 476 people say about Restaurant Nuance**
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het eten was uitstekend maar de bediening ging iets te vlug om ten volle te kunnen genieten van al dat lekkers.
Weeral top! Getover met smaken en prachtig gepresenteerd! Applaus voor kok en zijn lieftallige vrouw!
Wij waren 1 uur later door de file, maar werden even vriendelijk onthaald.
Het is echt een aanrader!
Mevrouw is een zeer vriendelijke gastvrouw en heeft de zaal volledig onder controle. De keuken werkt speels, vernieuwend en met passie, dit smaakt je al elk gerecht. Een zeer fijne middag gehad!
het was SUPER !! wat een pallet van smaken ongelooflijk.
Als een sterrenregen flikkeren de onderscheiden gerechten op je bord en in de mond. Smaakvolle presentatie, prima service en een vlotte, stijlvolle bediening. Het smakenpalet is gevarieerd, kleurrijk en afwisselend. Alles speelt zich af in een aangenaam decor. Dit restaurant verdient de verschillende sterren en hoge...
Read full reviewAls een sterrenregen flikkeren de onderscheiden gerechten op je bord en in de mond. Smaakvolle presentatie, prima service en een vlotte, stijlvolle bediening. Het smakenpalet is gevarieerd, kleurrijk en afwisselend. Alles speelt zich af in een aangenaam decor. Dit restaurant verdient de verschillende sterren en hoge waarderingen.
De wachttijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht had zeker korter gekund maar het was duidelijk dat alle tafels met een gelijkaardig menu op hetzelfde ogenblik het hoofdgerecht kregen toebedeeld.
Zijn de stoelen niet aan vervanging toe?
Map All star restaurants in Duffel
About Restaurant Nuance**
Nuance revolves around quality and atmosphere. Here you will find the best dishes and the best ambiance, with attractive décor and faultless service. Nuance is a little bit of Paris with a personal touch. Chef Thierry Theys strives to get the best out of himself, his team and his ingredients. It has to be like that in order to improve all the time and to provide each guest a unique experience. Seeing the guests enjoying themselves is what really matter to the chef and his team.