Menu
6 course Michelin Luxury lunch
€149
Would you like to experience only the best and enjoy a wonderful evening? During Dining with the Stars, restaurant Vrijmoed** will surprise you with an exclusive luxurious menu.
Discover the 6 course Michelin Luxury lunch of restaurant Vrijmoed** now for only €149.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Menu
5 course Michelin lunch
€129
At restaurant Vrijmoed** you can enjoy a unique gastronomic 5 course Michelin lunch at the very highest level of gastronomy during Dining with the Stars.
As the proud owner of 2 Michelin stars, restaurant Vrijmoed** is one of the best restaurants in Belgium and the world. Indulge in culinary delights during this 5 course Michelin lunch for only €129.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now and enjoy a special afternoon during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Menu
4 course Michelin lunch
€99
At restaurant Vrijmoed** you can enjoy a unique gastronomic 4 course Michelin lunch at the very highest level of gastronomy during Dining with the Stars.
As the proud owner of 2 Michelin stars, restaurant Vrijmoed** is one of the best restaurants in Belgium and the world. Indulge in culinary delights during this 4 course Michelin lunch for only €99.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now and enjoy a special afternoon during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a tableWhat 230 people say about Vrijmoed**
Food | |
Service | |
Atmosphere |
De service was uitstekend en het eten heel lekker, maar er moet wel aangegeven worden dat er nog een paar korrels zand was in de mossels en dat het grietbotfilet nog een stukje bot bevat. Verder vond ik de fazant net een beetje overkookt (misschien 30 sec tot 1 min te veel)
Uitstekende maaltijd, met inventieve en smaakvolle gerechten, en perfect begeleid met de aangepaste wijnen. De sfeer zelf is echter iets minder daar de tafels dicht tegen elkaar staan en er van rustig genieten geen sprake kan zijn. Ondanks dit minpunt blijft het geluid zeer beperkt in een volledig bezet restaurant...
Read full reviewUitstekende maaltijd, met inventieve en smaakvolle gerechten, en perfect begeleid met de aangepaste wijnen. De sfeer zelf is echter iets minder daar de tafels dicht tegen elkaar staan en er van rustig genieten geen sprake kan zijn. Ondanks dit minpunt blijft het geluid zeer beperkt in een volledig bezet restaurant. Een tip die ik wel wil meegeven aan de perfecte bediening is niet te snel te stappen daar dit eveneens een gevoel van haast en drukte geeft in deze beperkte ruimte. Rustig-aan gaat even snel en draagt bij tot een betere sfeer.
Totaal verrassend alles top van alles ook de bediening warm gastvrij. Voor meerdere malen herhaling vatbaar.
Raad opgevolgd van onze dochter, we waren het volledig eens met haar belevenis. Topper...
het eten is fantastisch uitzonderlijk goed en zeker aan te raden de veggie gerechten
sfeer prachtige woning zeer cosy en het personeel super attent
Map All star restaurants in Ghent
About Vrijmoed**
Cuisine: Belgian, French, Modern
At restaurant Vrijmoed **chef Michaël Vrijmoed has created for himself and his staff a second home. Michaël vrijmoed can be described as a chef from the new generation. In his restaurant situated in the centre of the lively city of Ghent, he offers a contemporary cuisine bursting with dynamism, his own signature and pure flavours. A young, driven and talented team supports him!
Vrijmoed is not your everyday eatery. But it is a place where he creates tastes and shapes based on his experiences, notes, individual thoughts and conversations with employees and customers. With new dishes or improved versions. Here a calmly driven Michaël is working on a repertoire of today and tomorrow. While maître and sommelier Benjamin De Buck and his team create an atmosphere of enthusiasm and provide a fascinating filled glass.