Menu
3 course Gault&Millau menu
€50
Restaurant Bar Bulot Antwerpen is one of the best restaurants in Belgium with 14 Gault&Millau points! During this edition of Dining with the Stars, they would like to show you why they belong to the culinary top with this promising 3 course Gault&Millau menu.
Enjoy an extensive lunch at restaurant Bar Bulot Antwerpen for only €50.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now and enjoy a special afternoon during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asparagus Flemish Style
***
Cod Brandade
Poached farm egg and champagne sauce
***
Raspberries
Samba tea jelly, crumble, and almond cream
What 13 people say about Bar Bulot Antwerpen
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We hadden een deal van €50 pp geboekt via Diningcity. Juist dergelijke deals zijn om nieuwe klanten binnen te halen.
De voorgerechten waren top, met name de Iberico kroketjes. Het hoofdgerecht met kabeljauw was zalig. Allen jammer dat je de kabeljauw amper kon proeven, zo weinig en kleine stukjes. Maar de bediening...
We hadden een deal van €50 pp geboekt via Diningcity. Juist dergelijke deals zijn om nieuwe klanten binnen te halen.
De voorgerechten waren top, met name de Iberico kroketjes. Het hoofdgerecht met kabeljauw was zalig. Allen jammer dat je de kabeljauw amper kon proeven, zo weinig en kleine stukjes. Maar de bediening was gehaa gestresseerd, er kon geen lag van af. Als iets werd uitgelegd was ze al weg voordat je om nadere uitleg kon vragen. Of het nou om de wijn ging of als je het niet gehoord had toen het afgerateld werd.
De medewerkers bij Delhaize en Albert Heijn zijn vele malen vriendelijker.
Een lach kost niets.
Met 4 personen €450 achtergelaten incl extra amuses, champagne en wijn.
Algemeen prima ervaring;
Was blij om na jaren geleden bij Hertog Jan te gaan eten, terug kennis te maken met Bar Bulot. Eten uitmuntend alsook de service. We zaten een beetje aan de ingang en zal volgende keer opteren voor een plaatsje dichter bij de keuken.
Aangename uitstap met mijn dochter en we waren in de wolken niettegenstaande de druilige dag
Nous avons pris un menu (peut-être bon marché) la prochaine fois, nous commanderons à la carte, je suis sure que l'expérience sera plus concluante que notre première expérience.
Map All star restaurants in Antwerp
About Bar Bulot Antwerpen
Cuisine: French, Classic, Seafood
After the hit of Bar Bulot Bruges, restaurant Bar Bulot Antwerp has been open since the summer of 2021. A restaurant with the same values and an identical appearance. Chef Koen Gussenhoven and restaurant manager Elske Mostert welcome you with flair and a warm smile. In recent years, Bar Bulot has evolved into a contemporary classic restaurant, with seafood as well as better meat dishes. If your chef asks what Bar Bulot stands for, he answers: finesse. You notice this finesse in, for example, the better European wines, the warm and attractive interior, the finely laid table and the professional service. In short, the place where you can enjoy a delicious dinner in a casual atmosphere.