Menu
Lunch Gault&Millau 3 services
49,95 €
Restaurant Saint Christophe est l'heureux propriétaire de 13 points Gault&Millau et est donc l'un des meilleurs restaurants en Belgique.
Pendant cette édition de Dining with the Stars, Saint Christophe sert un fantastique Lunch Gault&Millau 3 services à seulement 49,95 €. Goûtez ce menu gastronomique et vivez une soirée culinaire unique.
Avez-vous des besoins et des restrictions alimentaires particulières? Elles peuvent être indiquées sur le formulaire de réservation afin que le restaurant puisse les prendre en compte.
Réservez votre table maintenant et profitez d'une expérience culinaire extraordinaire pendant Dining with the Stars!
Attention! Le nombre de tables est limité. Réservation en ligne obligatoire.
Ajoutez un accord de vins à votre menu pour seulement € 25!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO SHARE
Terrine de foie gras, chutney de betterave et toast aux noix/raisins
Suppl. € 30,- per 2 pers.
et/ou;
GILLARDEAU Oyster N°2 matured in Marennes d'Oléron
Suppl. € 42,- 6 pcs.
***
PREMIER SERVICE
Roll v Langoustine d'Islande
foie gras cru, épinards, pousses de soja, truffe fraîche d'hiver
***
DEUXIÈME SERVICE
Pigeon 'Clos du Roy'
Tapa Bomba, carotte rôtie, 'Ras al Hanout'
DESSERT
Vanille contre ananas
ou;
Chariot à fromages "Sophie
Chariot à fromage 'Sophie' | fruits secs | pain aux noix
Suppl. € 20
Menu
Dîner Gault&Millau 4 services
59,95 €
Restaurant Saint Christophe est l'heureux propriétaire de 13 points Gault&Millau et est donc l'un des meilleurs restaurants en Belgique.
Pendant cette édition de Dining with the Stars, Saint Christophe sert un fantastique Dîner Gault&Millau 4 services à seulement 59,95 €. Goûtez ce menu gastronomique et vivez une soirée culinaire unique.
Avez-vous des besoins et des restrictions alimentaires particulières? Elles peuvent être indiquées sur le formulaire de réservation afin que le restaurant puisse les prendre en compte.
Réservez votre table maintenant et profitez d'une expérience culinaire extraordinaire pendant Dining with the Stars!
Attention! Le nombre de tables est limité. Réservation en ligne obligatoire.
Ajoutez un accord de vins à votre menu pour seulement € 30!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO SHARE
Terrine de foie gras, chutney de betterave et toast aux noix/raisins
Suppl. € 30,- per 2 pers.
et/ou;
GILLARDEAU Oyster N°2 matured in Marennes d'Oléron
Suppl. € 42,- 6 pcs.
***
PREMIER SERVICE
Roll v Langoustine d'Islande
foie gras cru, épinards, pousses de soja, truffe fraîche d'hiver
***
DEUXIÈME SERVICE
Joues de cabillaud
bouillon crémeux, oignon doux, petits pois
***
TROISIÈME SERVICE
Pigeon 'Clos du Roy'
Tapa Bomba, carotte rôtie, 'Ras al Hanout'
DESSERT
Vanille contre ananas
ou;
Chariot à fromages "Sophie
Chariot à fromage 'Sophie' | fruits secs | pain aux noix
Suppl. € 20
Consultez 176 avis sur Saint Christophe
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
11 juli, een zonnige dag met +25°. Er werd ons een tafel in de tuin aangeboden, helaas is de zon. Toen we daar liever niet wilden zitten, werd de gastvrouw er bij gehaald. Ik stelde voor om de gedekte tafel even mee te verplaatsen. 'Dat gebeurt niet!' was letterlijk het enige snauwend antwoord en de parasol werd ope...
Plus d'informations11 juli, een zonnige dag met +25°. Er werd ons een tafel in de tuin aangeboden, helaas is de zon. Toen we daar liever niet wilden zitten, werd de gastvrouw er bij gehaald. Ik stelde voor om de gedekte tafel even mee te verplaatsen. 'Dat gebeurt niet!' was letterlijk het enige snauwend antwoord en de parasol werd open gezet. Probleem opgelost. We hadden een 4 gangen lunch besteld. De menukaart werd voorgelegd. Later hebben we ons gerealiseerd dat er vijf gangen op stonden en geen vier. We opteerden voor het dessert i.p.v. de kaastafel.
Amuses waren blijkbaar niet voorzien en naar brood hebben we moeten vragen. 'Oh, ik wist niet dat we ook Portugese wijn op de kaart hadden!' ... verbaasde ons wel even.
We kregen ons voorgerecht, de combinatie leek ons raar. Onderaan een salade die wak geworden was door de dressing, daarop de babykreeft. Dit werd afgedekt door een stuk foie gras en een krokantje van parmezaan. De foie was lekker, maar de combinatie met de kreeft ontging ons. De kreeft ging dan ook totaal de mist in.
De duif van de hoofdschotel was perfect gebakken. Helaas was de broccolini en het pijpajuintje zo taai dat je ze amper kon doorsnijden met het nochtans scherpe vleesmes.
Bij het behoorlijke dessert realiseerde we ons dat we eigenlijk maar drie gangen gezien hadden. We attendeerden de serveuze daar op. Noch de chef, noch de gastvrouw liet zich zien. De uitleg die we kregen was dat het vijfde gerecht voor het diner 's avonds was. Akkoord , maar dan voeg je een ander blaadje in je menu zonder dat gerecht. Van de twee voorgerechten hadden ze besloten eentje te maken omdat die smaken perfect combineerden, en zo eindigden ze met drie gerechten. Nonsens natuurlijk. Die combinatie was, zoals reeds gezegd, totaal ongepast. Naar onze mening was het een 'noodoplossing' en werd onze twee voorgerechten gedegradeerd tot één miskleun ... planning? gebrek aan ingrediënten?spanningen in de keuken?
De gastvrouw, die nochtans altijd de wijn kwam bijvullen, liet zich niet meer zien. Na de koffie hebben we dan maar zelf de fles in de ijsemmer gezocht en uitgeschonken. Bediening? Respect voor de klant?
Kortom, na twee goede passages in dit restaurant, was dit een totale afknapper. We kunnen voor hen alleen maar hopen dat ze zowel de keuken als de bediening terug op punt krijgen. Prijs/kwaliteit/service was deze lunch dus zeker ondermaats, en hebben ze bij deze een klant verloren.
Lekker en vers. Bazin wat kortaf. Staat weinig/niet open voor kritiek. Chef daarintegen heel vriendelijk.
Zondag reservering gemaakt rond 10:45 voor een tafel van 2 om13:30, voor ons een uurtje rijden van Herzele naar kortrijk.10min voor aankomst krijgen we telefoon van de vrouw van het restaurant dat ze telefonisch afspraken maakt en dat ze geen tafel meer heeft.Ik zeg wij zijn hier 3kwartier aan het rijden voor niks.K...
Plus d'informationsZondag reservering gemaakt rond 10:45 voor een tafel van 2 om13:30, voor ons een uurtje rijden van Herzele naar kortrijk.10min voor aankomst krijgen we telefoon van de vrouw van het restaurant dat ze telefonisch afspraken maakt en dat ze geen tafel meer heeft.Ik zeg wij zijn hier 3kwartier aan het rijden voor niks.Komt haar man aan de lijn en die antwoord zoekt hij je keer op de markt jong heel onbeleefd.
fijne keuken
Was super lekker en heel vriendelijk .Konden buiten zitten.Komen zeker nog terug
Carte Tous les restaurants étoilés à Courtrai
À propos de Saint Christophe
Le Restaurant Saint-Christophe est situé à Courtrai.
Chef Olivier Dewulf et son épouse Sophie vous réservent un accueil particulièrement chaleureux. Vous appréceriez sa cuisine inventive dans cette atmosphère tout empreinte d'art et de gastronomie. Le restaurant et les 3 petites salles privées aménagées au premier étage offrent un cadre agréable pour vos déjeuners d'affaires ou vos repas de famille. Par beau temps vous avez la possibilité de prendre les repas sur la terrasse du jardin.
Resolute devient la meilleure qualité sur toute la ligne Les ingrédients déterminent pour plus de 50% la qualité du produit final. Nous optons pour les meilleurs produits et établissons une méthode ou une préparation optimale sans artifice inutile. Ceux qui mangent à l'extérieur veulent apprécier pleinement les saveurs dans les saveurs. Après tout, tout va des tapas à l'apéritif, des différents types ou du pain aux sucreries. Le résultat à la perfection se reflète également dans la carte des vins et de nombreux vins français et mondiaux complètent votre expérience gastronomique.
Beste heer Luyten,
we waren eerder van plan hier niet op te antwoorden, maar daar uw commentaren zo absurd zijn, alsnog een reactie. U kwam binnen, uw tafel zat op dat ogenblik half in de zon, geen enkel probleem, dan doen we de parasol wat open. De tafels verschuiven wij echter niet, 1) is Arduin, en dus heel zwaar 2) De tafels zijn op terras opgesteld richting zon. Vervolgens, .. u hebt geen aperitief genomen,.., dan serveren wij ook geen hapjes, ergens trekken wij een lijn. U hebt een fles wijn van € 45 besteld, die u met 4 over het ganse menu hebt geconsumeerd. Ivm de Portugese wijn, mijn excuses dat mijn vrouw niet onmiddellijk de link legde dat we deze hadden, we hebben echter 300 à 350 verschillende wijnen in onze kelder, die ik geregeld vernieuw. In verband met het menu, het eerste gerecht, salade v kreeft, foie gras en truffel, die we inderdaad combineren daar dit al meer dan 20 jaar een terugkomende klassieker is en waar we héél wat succes mee hebben, helaas niet bij u. Het duifje, daarbij serveren we idd crispy groenten, niet kunnen doorsnijden met een laguiole mes ..?? U vroeg dan nog om het '5e gerecht', die we enkel 's avonds serveren (opgelegde prijzen en gangen door Dining-City) , dit staat ook héél duidelijk vermeld op de gekregen menukaart.
Ma bon. Vervolgens spanning in de keuken ? ;) ;) Blijkbaar was er op alles iets, spijtig want hebben al meer dan 200 dining -city's gehad de voorbij maand en die waren telkens vol lof.
Mijn vrouw is idd om 14u vertrokken naar haar winkel, daar alle hoofdgerechten reeds door waren en er ginds een afspraak was. Dat het meisje in de zaal de fles niet heeft uitgeschonken, daarvoor onze excuses, ze dacht dat de fles leeg was. Geloof ons, zeker geen teken van min respect.
En als u door 1 'mindere' passage wegblijft, tja ik wens u verder veel succes toe.
Groeten
Olivier Dewulf