Bistro GLASS*

Frans, Klassiek | Menu

4-gangen Michelin diner € 79,-

Menu
4-gangen Michelin diner
€ 79,-

Restaurant Bistro GLASS* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant Bistro GLASS* serveert een waanzinnig 4-gangen Michelin diner aan slechts € 79,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Bistro GLASS*

Schrijf een review en deel je foto's

"Zeer goed!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was geweldig. Als aperitief hadden we porto (van 20 jaar oud) aan de prijs van €18 per stuk en bij het eten de huiswijn aan €12 per glas. Dit vonden we te duur.

Jean op 22 september 2023
Geverifiëerd

"Top top top"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Niets op aan te merken!

VM (1 review) op 20 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistro GLASS*

Keuken: Frans, Klassiek

In een buitengewoon elegante omgeving aan de Vlaamsekaai in Antwerpen, presenteert chef-kok Wouter Van Tichelen een culinaire ervaring die gekenmerkt wordt door zijn ongecompliceerde maar tegelijkertijd diep doordachte smaken. Behalve gastronomische gerechten is GLASS dé plek voor heerlijke en uitgekiende wijnen die perfect samengaan met het smakenpalet van chef Wouter. De smaakexplosies harmoniëren perfect met de persoonlijke wijncollectie van gastheer-sommelier Jurgen Lijcops. Geheel ongedwongen in een kleinschalige wijnbistro met allure in typische Antwerpen-Zuid sferen.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden