Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 80,-
Restaurant Vis & Dis behoort met hun 13 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Vis & Dis aan slechts € 80,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 80,-
Restaurant Vis & Dis is trotse bezitter van 13 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Vis & Dis een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 80,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 8 mensen zeggen over Vis & Dis
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekker eten en een zeer vriendelijke bediening
Verrassend. Hell lekker gegeten.
Voortreffelijk eten; op correcte manier geserveerd. Twee kleine bemerkingen: Afscheid was wat koeltjes en tafeltje gekregen met zicht in de keuken ( boenen ... )
Een echte aanrader
Pareltje ontdekt. Zeer lekker gegeten. Echte aanrader
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Keerbergen e.o.
Over Vis & Dis
Keuken: Europees, Vis en zeevruchten
Genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft? Dan bent u bij Vis & Dis in Keerbergen aan het juiste adres. Vis & Dis heeft een bijzonder concept. Het is namelijk zowel een viswinkel, als een hoogstaand restaurant dat uiteraard heerlijke en verfijnde vis-gerechten serveert. De kaart varieert mee volgens de seizoenen. De chef maakt hier ook van de meer onbekende en onbeminde vissen echte top gerechtjes. En voor wie zich toch niet kan laten verleiden door deze visgerechten, staat er een lekker stukje vlees op de kaart. Geniet er van meesterlijke gerechten, elk even verfijnd en gevuld met bijzondere smaakcombinaties. Ontdek waarom Vis & Dis is bekroond met 13,5 punten door de gerenommeerde Gault&Millau gids.