FOLIA

Modern
9,6 (21 reviews)
100% aanbevolen

5-gangen vegetarische Chef's diner € 58,-

FOLIA

Modern
9,6 (21 reviews)
100% aanbevolen

5-gangen vegetarische Chef's diner € 58,-

Menu
5-gangen vegetarische Chef's diner
€ 58,-

Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.

Restaurant FOLIA is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 5-gangen vegetarische Chef's diner tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant FOLIA aan slechts € 58,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
3-gangen vegetarische Chef's lunch
€ 33,-

Restaurant FOLIA is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 3-gangen vegetarische Chef's lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.

Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant FOLIA en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 3-gangen vegetarische Chef's lunch.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 21 mensen zeggen over FOLIA

9.6 Gebaseerd op 21 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een topadres!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een ontdekking!! Super lekker ontdekkingsmenu, zeer verfijnd en sublieme smaken. Zeer vriendelijke bediening met leuke babbel en interessante wijninfo. Focus op vegetarisch maar wanneer vooraf gemeld is vegan altijd mogelijk. Ik heb genoten en kan het iedereen aanbevelen!

Sabine Deceuninck op Gister
Geverifiëerd

"Place to be "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Stylish place and delicious food

Elena Ivanova op Gister
Geverifiëerd

"Genieten bij Folia"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Om duimen en vingers bij af te likken!
De fijne gerechtjes zijn een streling voor het oog!
Gezellig interieur en vriendelijke bediening.
Een aanrader!

Heidi Janssens op 25 april 2024
Geverifiëerd

"Topsmaken en bediening"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wil je een juweeltje op je bord boordevol smaken, met verse ingrediënten? Ga dan naar Folia! Huiselijke sfeer en vlotte vriendelijke bediening met bijpassende uitleg over je gerecht. Ook de wijnen zijn top! Met dank aan de sommelier van Zilte die de wijn afstemt op de gerechtjes die om de 2 weken veranderen. Wij aten vegetarisch 3 gangen lunch. Maar je kan er ook vis of vlees bij krijgen.

Els Maes op 17 april 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

We hebben heerlijk gegeten en ontdekten dit restaurant dankzij Dining with the stars.

Patricia op 17 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over FOLIA

Keuken: Modern

Laat u even helemaal in de watten leggen bij FOLIA in het prachtige Antwerpen. Bij FOLIA nemen Alain Lepage en chef Bart Gauwloos u mee op een culinaire reis gevuld met bijzondere smaakcombinaties. De focus ligt op een creatief, plantaardig menu dat is samengesteld uit eerlijke en pure ingrediënten. Het is van begin tot eind een fine dining ervaring waarbij aan alles is gedacht. Van het moderne interieur, tot de professionele en attente bediening. FOLIA in Antwerpen is een must voor de echte fijnproever.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden