Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
7-gangen Gault&Millau diner
€ 115,-
Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 85,-
Menu
5-gangen Gault&Millau lunch
€ 85,-
Menu
6-gangen Gault&Millau diner
€ 95,-
Wat 13 mensen zeggen over Imprévu
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prijs-kwaliteit zit je goed.
Super gezellig, lekker eten, vooral de patisseriechef, echt super lekker. Top niveau
Heel leuke avond gehad met super eten. Ook fijn dat de kok persoonlijk nog even komt praten achteraf.
Heerlijk 6-gangen menu. We zijn met 2 personen gaan eten voor een verjaardag, ontvangst en service was heel professioneel. Het eten was gastronomisch en uitmuntend. Nadien hebben we nog een kleine attentie gekregen voor de verjaardag van mijn vrouw. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader!!
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Houthalen e.o.
Over Imprévu
Ontdek Restaurant Imprévu, waar het getalenteerde koppel Mitchell Merola en Daniela Sparanero na hun succesvolle avontuur bij Table'O in Heers een nieuw gastronomisch verhaal begonnen in het prachtige pand van domein De Barrier in Houthalen. In een stijlvol gerestyled interieur brengen zij een verfijnde, creatieve en gedurfde keuken.
Laat je verrassen door hun smaakvolle creaties, zoals risotto met stukjes zeekat, Imperial Heritage kaviaar en gemarineerde sepia geserveerd op kroepoek van houtskool. Of geniet van noriblad gegaarde tarbot met paksoi en een beurre blanc op basis van yuzu en sudachi. De uitgebreide wijnkaart biedt een diversiteit aan typerende wijnen, perfect passend bij de gerechten.
Stap binnen in een sfeervolle eigentijdse omgeving en laat je verwennen door de Franse keuken met een twist van Aziatische invloeden, bereid door chef Mitchell Merola. Imprévu bestaat inmiddels 1 jaar en viert dit jubileum met een waardevolle erkenning van Gault & Millau, en een indrukwekkende wijnkelder met 600 referenties. Kom dit vieren met hun verjaardagsmenu en ontdek de signature gerechten, alsook de open zondagen dit voorjaar.
Chef Mitchell Merola is gepassioneerd door zijn vak en heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende topzaken voordat hij samen met Daniela Sparanero hun droom kon verwezenlijken met Restaurant Imprévu. Laat gastvrouw Daniela je hartelijk ontvangen en geniet van een culinaire reis waarbij het product centraal staat, omringd door een prachtige ambiance die je helemaal meeneemt in de wereld van Restaurant Imprévu.