Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 66,-
Restaurant Côte Préféré is trotse bezitter van 14 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Côte Préféré een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 66,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 66,-
Restaurant Côte Préféré behoort met hun 14 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Côte Préféré aan slechts € 66,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat mensen zeggen over Côte Préféré
Heel lekker! Super bediening! Fantastisch terras! TOP!!!
Uitstekend
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Jabbeke e.o.
Over Côte Préféré
Restaurant Côté Préféré in Jabbeke, België, biedt een rustige en gezellige sfeer waar gasten kunnen genieten van een aperitief in de lounge voordat ze aan tafel gaan, en achteraf kunnen nagenieten met een digestief. Het restaurant, gelegen nabij de Noordzee en omringd door polders vol boerderijen en gepassioneerde handelaren, maakt met veel plezier gebruik van verse, eerlijke en lokale producten.
Onder leiding van Tim en zijn team worden deze hoogwaardige ingrediënten verwerkt in een keuken die klassiek, speels en met een ruig randje is. Tim leerde de kneepjes van het vak bij "De Karmeliet" van chef Geert Van Hecke en ontwikkelde zijn liefde voor lokale producten verder bij De Jonkman onder Filip Claeys.