Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 72,-
Restaurant Hippocampus is trotse bezitter van 13,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Hippocampus een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 72,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 62,-
Restaurant Hippocampus is trotse bezitter van 13,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Hippocampus een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 62,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 229 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben een geweldige eerste ervaring gehad, zeer lekker gegeten en de bediening was subliem. Zeer gezellig, aanrader!
Supermooie locatie, vlotte en fijne bediening, lekkere en leuke smaakcombo’s, mooie wijnkaart. Een pareltje!
Zoals vorige keer hebben we lekker gegeten bij hippocampus.Eerst een aperitief op hun prachtig terras en dan onovertroffen gerechten van chef Scheyvaerts. We komen zeker terug.
Heel vriendelijke bediening en lekker eten.
Een perfecte avond
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.