Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 72,-
Restaurant Hippocampus is trotse bezitter van 13,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Hippocampus een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 72,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 62,-
Restaurant Hippocampus is trotse bezitter van 13,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Hippocampus een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 62,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 229 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor herhaling vatbaar! Erg lekker gegeten in een gezellig kader...
menu cuisine et préparations surpprenants et courageux
Een voortreffelijke keuken met verrassende gerechten die voorgeschoteld worden door enthousiast en behulpzaam zaal personeel. Daarbij de chef die op geregelde ogenblikken tijd vrijmaakt voor zijn gasten hetgeen een zeer persoonlijk gevoel geeft.Het geheel gebeurt in een in een prachtige omgeving. Als ik de sfeer wat...
Lees hele reviewEen voortreffelijke keuken met verrassende gerechten die voorgeschoteld worden door enthousiast en behulpzaam zaal personeel. Daarbij de chef die op geregelde ogenblikken tijd vrijmaakt voor zijn gasten hetgeen een zeer persoonlijk gevoel geeft.Het geheel gebeurt in een in een prachtige omgeving. Als ik de sfeer wat minder hoog inschat ligt dit vooral aan mijn persoonlijke ingesteldheid op dat ogenblik. Ik kan iedereen aanraden eens te gast te zijn in Hippocampus. Het is zijn prijs zeker waard voor de uitgekiende heerlijk smakelijke menu. Ook een aanrader is zeker als afzakkertje een wisky te nuttigen.Ik hoop dat ik niet de enige ben die niet onmiddellijk een keuze kon maken in de overvloed van mogelijkheden. Bedankt lieve dame om me te helpen in het maken van een keuze.
We hadden al het genoegen om hier te genieten.Het was weer een schot in de roos .Een schitterende kok en bovendien een hoogst aangenaam meneer.Ook zijn vrouwtje was aangenaam ,lief en warm voor haar gasten.Hippocampus voor ieder een absolute aanrader .Op voorhand een succes !!!!!
Nice surprise. Great cuisine, friendly chef and beautiful location. I can highly recommend
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.