Restaurant Sel Gris*

Frans
9,4 (2825 reviews)
100% aanbevolen

4-gangen Michelin lunch € 75,-

Restaurant Sel Gris*

Frans
9,4 (2825 reviews)
100% aanbevolen

4-gangen Michelin lunch € 75,-

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 75,-

Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Restaurant Sel Gris*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant Restaurant Sel Gris* serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 75,- en bezorgt u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 85,-

Restaurant Restaurant Sel Gris* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant Restaurant Sel Gris* serveert een waanzinnig 5-gangen Michelin diner aan slechts € 85,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 2825 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*

9.4 Gebaseerd op 2825 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zoals altijd zeer originele gerechten en lekkere wijntjes

M. op 10 september 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We kunnen het niet nalaten even te reageren op de ondermaatse quoteringen van ene Hr.Sic)‘Alain Bodarwé’ op 31 augustus ll.
Dergelijke nonsens halen – totaal onterecht – de cijfers omlaag van een SELGRIS –team voor wie niks te veel is om hun klanten in de watten te leggen.
AB had beter – vooraleer zijn quoteringe...

Lees hele review

We kunnen het niet nalaten even te reageren op de ondermaatse quoteringen van ene Hr.Sic)‘Alain Bodarwé’ op 31 augustus ll.
Dergelijke nonsens halen – totaal onterecht – de cijfers omlaag van een SELGRIS –team voor wie niks te veel is om hun klanten in de watten te leggen.
AB had beter – vooraleer zijn quoteringen te geven – eens gekeken naar de tientallen en tientallen positieve quoteringen voor hem, vooraleer dergelijke onzin uit te kramen. Dan had hij kunnen vaststellen dat hij met dergelijke commentaar zichzelf volkomen belachelijk zou maken.

Wij waren ook in de SELGRIS op 30 augustus ’s middags toen deze AB aanwezig was.
Onze ervaringen, en dat zijn er nu 15 op iets minder dan de 2 jaar dat we SELGRIS hebben leren kennen, zijn totaal anders.
Eind 2011, dus een kleine 2 jaar geleden, zijn we klant geworden bij SELGRIS en zijn we zo overtuigd klant gebleven dat we ondertussen zo’n 15 keer SELGRIS hebben bezocht en graag ‘vaste klant’ zijn. We doen 90 km (heen+weer) enkel en alleen voor het 'genieten moment' in SELGRIS. En onze beoordelingen zijn steevast 10 op alle punten. Als het 15 keer 10 op 10 is moet het uitzonderlijk zijn, en dat is het ook !.
Telkens biedt de chef en zijn team als – surplus ‘aangeboden’ - voorproevertje ofwel diverse ‘zouten’ ofwel de ‘zouten ‘ + ‘diverse olijfolies’, en dit telkens vergezeld van een deskundige uitleg van een van de medewerkers. Hoe dikwijls we die uitleg ook al hebben gehoord, het blijft een zeer prettige belevenis, en een aanbieding die we ten zeerste appreciëren.
Vervolgens – en dat is ook steeds zo – tovert de chef met zijn team, een menu te voorschijn, waarvan de smaken, presentatie en kwaliteit prachtig zijn. Deze chef Frederiek is een absoluut creatief genie !!. Zoals hij ons zelf al aangaf : 'alles komt uit zijn hart' !.
Maar ons bevalt het onthaal en de bediening wel heel goed. Steeds correct maar tegelijkertijd immer heel vriendelijk en zo joviaal dat we ons steeds 'hartelijk welkom voelen' en dit gevoel al quasi 2 jaar behouden blijft.

Het is dan ook niet enkel totaal onterecht, maar zelfs hemeltergend, dat AB, die bij zijn favorieten op zijn facebook pagina enkel ‘broodjeszaken’ heeft staan als toppunt van culinair genot, en in die 1 maal dat hij langskomt, een topzaak als SELGRIS durft af te breken.
In tegenstelling tot de aanwezige honden die – zoals AB zelf stelt – zeer kalm waren, verkocht AB – die ons vooral is opgevallen als een blaaskaak en aansteller - zeer veel streken, waar menig aanwezige niet kon naast kijken. Hij MOEST en zou absoluut opvallen, 'de vedet' van de middag zijn.
En AB – voor wie het wellicht een 1ste kennismaking was met SELGRIS, heeft de lef te bepalen wat hem al dan niet aanstaat !.
En dat is veel, ga maar na :
- honden bevalt hem niet; nu ja, hij heeft niet graag ‘verdeelde aandacht’; hij verwacht dat alle aandacht alleen naar hem gaat zeker!
- keuken ontbreekt het aan smaken. Dit is toch gewoon te gek : ofwel mankeert er iets aan de smaakpupillen van AB ofwel …..ja, als je opperste culinair genot uit‘broodjes zaken’ komen ………, misschien nog erger : een combinatie van beide.
Neen AB, de keuken van SELGRIS barst van de smaken !.
- de bediening ontbreekt het aan een glimlach. We kennen de diverse teamleden van SELGRIS nu al een kleine 2 jaar, en zijn steeds heel vriendelijk, MET glimlach en vriendelijke woorden verwelkomd en bediend. Waar blijft deze AB het toch halen ???
- en de commentaar van AB op het tenue van de mensen in de zaal : is helemaal te gek om los te lopen.

Hoe is dan 'dergelijk uitkramen van onzin door AB' te verklaren ?. Ach, wellicht heeft deze fantastische zakenman, die dag geen al te beste zaken gedaan; en/of wil hij toch op een andere manier indruk maken op zijn 2 partners van die middag.

Beste Chef Frederiek, beste Maitre Dieter en beste hele SELGRIS-team : we willen met deze jullie graag een groot hart onder de riem steken.
We hebben, toen we bij jullie waren, al menige klant meer dan eens teruggezien, en blij teruggezien. Weerkerende blije klanten : HET bewijs dat het bij jullie WEL SUPER is !.

Gezien WIJ WEL steeds graag terugkomen, en er alle vertrouwen in hebben dat het super blijft, is het dan ook normaal dat we – reeds voor ons bezoek van 30 augustus ll.- al voor het volgende ‘moment van genieten’ hebben gereserveerd.
Tot over 2 weken !.

Westend Berner Familie - Jen en Fons & Geike en Mila De Bock - Charels, 05 september 2013.

Westend Berner Familie Jen en Fons & Geike en Mila De Bock-Charels op 05 september 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

I think that from the second we walked in the lady who looked after us made us immediately at home. The food was amazing and I could not fault anything. The nicest touch out of the meal was the chef coming out at the end of the meal which was totally unexpected. I will defiantly be coming back. The only thing I would say was put your website in English aswell.

G. op 02 september 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Aangename bediening, goede uitleg bij de gerechten, zeer lekkere wijnen....
op naar de 2e ster....

E. op 01 september 2013

5.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 5

Bien qu'ils soient restés très calmes, accepter 2 chiens de plus de 50kg à l'intérieur du restaurant ne nous a pas plu.
La cuisine, originale, manquait de saveurs.
Le service, professionnel, manquait de sourires.
L'ambiance, estivale, manquait de tenue (tongs, t-shirt de plage...).
Bref, nous n'y retournerons pas.

Alain Bodarwé op 31 augustus 2013

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Duinbergen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Sel Gris*

Keuken: Frans

Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.

Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Duinbergen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden