Menu
6-gangen Michelin lunch
€ 90,-
Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Magis*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.
Restaurant Magis* serveert een fantastische 6-gangen Michelin lunch aan slechts € 90,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
6-gangen Michelin diner
€ 90,-
Restaurant Magis* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.
Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant Magis* serveert een waanzinnig 6-gangen Michelin diner aan slechts € 90,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 284 mensen zeggen over Magis*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker maar anders dan andere top resto’s in Tongeren
À recommander !!!
Un régal pour les yeux et pour les papilles. Un service souriant et avenant
Repas excellent , service parfait , beaucoup d'attention au client
Zoals titel. Top gerechten. Heb ervan genoten. De wijnen pasten super bij ieder gerecht en werden goed voorgesteld alsook de gerechten. Amuses en dessert waren zeer lekker en verassend.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Tongeren e.o.
Over Magis*
Keuken: Frans
De atypische uitbaters van restaurant "Magis", Dimitri en Aagje, leken als graduaat marketing en licentiaat economische wetenschappen, voorbestemd om carriere te maken in het zakenleven. Hun roeping als fijnproevers en gediplomeerde wijnkenners leidde echter regelrecht naar de tophoreca.
Dimitri en Aagje verkenden gedurende drie jaar sterrenrestaurants in binnen- en buitenland, hij als kok, zij als gastvrouw, de rol die zij nu opnemen in Magis, sinds 2005 hun eigen zaak.