Menu
3-gangen Gault&Millau menu
€ 60,-
Restaurant Ma Passion is trotse bezitter van 14 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Ma Passion een fantastisch 3-gangen Gault&Millau menu aan slechts € 60,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond. Het menu bestaat uit hapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 262 mensen zeggen over Ma Passion
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We gingen op een snikhete zondagmiddag eten.
We werden vriendelijk ontvangen en kregen een mooi plaatsje in de aanbouw van het restaurant.
De bediening was vlot en de timing perfect.
We kregen mooie, verrassende gerechtjes, heerlijk.
Knap gedresseerd, vaak met bloemetjes en frisse verse cresse.
Voor ons een zeer geslaagde ervaring!
Heel aangenaam verrast met heerlijke, eerlijke keuken in mooi pand.
We konden alles heel goed appreciëren. Zowel het eten, de sfeer en een goede service.
Het eten is zeer lekker, mooi gepresenteerd. We hadden precies de lente op ons bord. Enig min puntje een non- alcoholische vind ik zeer prijzig.
Heerlijk getafeld.
Wat hebben we genoten.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Roeselare e.o.
Over Ma Passion
Keuken: Frans
Dagverse producten, creativiteit en visie zijn onmisbaar net zoals als gastvrijheid en aandacht voor het interieur. Het mooie pand aan de rand van de stad, werd rigoureus in zijn waarde gelaten en enkel wat bijgewerkt om gasten comfortabel te kunnen ontvangen.
Provençaalse accenten schragen de Italiaanse cool. Warme grijstinten zorgen ervoor dat de minieme kleurtoetsen naadloos harmoniëren met de exquise materialen die in het oude pand werden verwerkt. Ma Passion wil een bescheiden baken zijn voor gastronomen. Voor al wie hoge verwachtingen stelt aan genieten.