Restaurant Gliss
Mediterraans, Frans5-gangen Gault&Millau lunch (Degustatiemenu) € 75,-
Restaurant Gliss
Mediterraans, Frans5-gangen Gault&Millau lunch (Degustatiemenu) € 75,-
Menu
5-gangen Gault&Millau lunch (Degustatiemenu)
€ 75,-
Restaurant Restaurant Gliss behoort met hun 0 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 5-gangen Gault&Millau lunch (Degustatiemenu).
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Restaurant Gliss aan slechts € 75,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu)
€ 75,-
Restaurant Restaurant Gliss is trotse bezitter van 0 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Restaurant Gliss een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu) aan slechts € 75,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 164 mensen zeggen over Restaurant Gliss
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Genoten van een uitstekende lunch in restaurant Gliss.
Jammer dat we er alleen waren alhoewel het ons niet heeft gestoord.
Zeer aangename ontdekking. Super lekker eten, zeer verfijnd. Aangename gastvrouw en chef die ook nu en dan mee de gerechten komt bedienen. Echt een aanrader!
DE HAPJES WAREN TALRIJK EN LEKKER BIJ HET APPERITIEF
TRADITIONELE KEUKEN IN COMBINATIE MET INVENTIEVE TOETSEN.
LEKKER AANGEPASTE WIJNEN
EEN PLUIM VOOR DE CHEF EN ZIJN ECHTGENOTE
Het eten was super! Heerlijke, eerlijke keuken! Meerdere fijne smaken!
Bediening was correct, maar wat tijdrovend!
Een aanrader!
Lekkere, verfijnde keuken. Elk gerechtje is een kunstwerk. Menu wordt meegedeeld aan tafel (3-gangen) en weet men dus niet vooraf. Porties wel aan de kleine kant( 1 asperge bij voorgerecht en 1 asperge bij hoofdgerecht) Niet geschikt voor een "goede" of grote eter. Tevéél vet gelaten aan rundsvlees(= kleine côte à l...
Lees hele reviewLekkere, verfijnde keuken. Elk gerechtje is een kunstwerk. Menu wordt meegedeeld aan tafel (3-gangen) en weet men dus niet vooraf. Porties wel aan de kleine kant( 1 asperge bij voorgerecht en 1 asperge bij hoofdgerecht) Niet geschikt voor een "goede" of grote eter. Tevéél vet gelaten aan rundsvlees(= kleine côte à l'os). MInpunt : géén drankenkaart beschikbaar waardoor men dus niet weet welke keuze/merken/soorten aan wijnen, apero's enz. er is, noch wat de prijzen zijn en men dus zèlf moet voorstellen/bedenken welke apero of wijn men wenst. Er wordt door mevr. enkel gewezen naar de talrijke flessen aperomerken die er staan en daaruit moet je dan maar kiezen welke apero je wenst.Dranken zijn aan de dure kant. Lekkere koffie met 5-tal versnaperingen. Vriendelijke bediening.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Geraardsbergen e.o.
Over Restaurant Gliss
Keuken: Mediterraans, Frans
In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.
In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.