Restaurant Gliss
Mediterraans, Frans5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu) € 75,-
Restaurant Gliss
Mediterraans, Frans5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu) € 75,-
Menu
5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu)
€ 75,-
Restaurant Restaurant Gliss is trotse bezitter van 0 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Restaurant Gliss een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu) aan slechts € 75,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
5-gangen Gault&Millau lunch (Degustatiemenu)
€ 75,-
Restaurant Restaurant Gliss behoort met hun 0 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 5-gangen Gault&Millau lunch (Degustatiemenu).
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Restaurant Gliss aan slechts € 75,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 160 mensen zeggen over Restaurant Gliss
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Restaurant Hocus Pokus is zeker een aanrader, vriendelijk onthaal,aangename sfeer en het eten was superlekker met de bijpassende bieren.
Wij zijn zeer tevreden met de keuze van dit restaurant.µ
Voor herhaling vatbaar.
Zeer lekker gegeten. Wijnen pasten uitstekend bij de gerechten.
Zeer vriendelijke gastvrouw en obers. Ik heb zelfs een gerecht kunnen wijzigen (daar ik zwanger was en geen schimmelkaas mocht eten). Zij hebben onmiddellijk en met de glimlach een alternatief aangeboden.
Zeer leuk ingericht, afzonderlijke ruimte vo...
Zeer lekker gegeten. Wijnen pasten uitstekend bij de gerechten.
Zeer vriendelijke gastvrouw en obers. Ik heb zelfs een gerecht kunnen wijzigen (daar ik zwanger was en geen schimmelkaas mocht eten). Zij hebben onmiddellijk en met de glimlach een alternatief aangeboden.
Zeer leuk ingericht, afzonderlijke ruimte voor het aperitief en de ruimte om te eten was zeer aangenaam om te zitten.
Zeker voor herhaling vatbaar! Een ontdekking!
Dit restaurant behoort ongetwijfeld tot de betere van de streek.
De keuken is eerlijk en smaakvol. De presentatie verzorgd en hedendaags.
Wat de bediening betreft: heel joviaal, professioneel en attent.
Er was die avond wat minder volk, maar wij zijn ervan overtuigd dat deze zaak het verdient om elke dag een voll...
Dit restaurant behoort ongetwijfeld tot de betere van de streek.
De keuken is eerlijk en smaakvol. De presentatie verzorgd en hedendaags.
Wat de bediening betreft: heel joviaal, professioneel en attent.
Er was die avond wat minder volk, maar wij zijn ervan overtuigd dat deze zaak het verdient om elke dag een volledig uitverkochte service te draaien.
Wij hebben er in elk geval een gezellige avond beleefd.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Geraardsbergen e.o.
Over Restaurant Gliss
Keuken: Mediterraans, Frans
In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.
In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.