Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
3-gangen Rising Star diner
€ 65,-
Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.
Restaurant Huis de Colvenier is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant Huis de Colvenier aan slechts € 65,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Luxe menu
€ 85,-
Wilt u alleen het allerbeste en een avondje volledig uitpakken? Dat kan tijdens Dining with the Stars met dit exclusieve luxe menu.
Restaurant Huis de Colvenier serveert een uniek 4-gangen Luxe menu aan slechts € 85,-. Het 4-gangen Luxe menu is zeer beperkt beschikbaar, dus boek snel een sterrentafel.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Rising Star lunch
€ 65,-
Restaurant Huis de Colvenier is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 3-gangen Rising Star lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.
Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Huis de Colvenier en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 3-gangen Rising Star lunch.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijden...
Lees hele reviewHet eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijdens de restaurantweek, compenseren door er ergens anders 10euro bij te rekenen. Die indruk gaf het. Anders maak je toch u afrekening zwart op wit met de detailprijs, liefst elektronisch. Zodat je weet dat iedereen dezelfde prijs betaalt. Het lange wachten tussen sommige gerechten was niet zo aangenaam. We moesten wachten tot er een tafel van 5 klaar was met hun hoofdgerecht alvorens ze het nagerecht opdienden. Met 2 ben je doorgaans sneller klaar met eten dan een grote tafel. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Dit restaurant behoort zonder meer tot de top van Antwerpen
En niets is te veel als je iets vraagt 👍👍👍
Het was top ,Zoals altijd
Zeer lekker gegeten
Het eten was voortreffelijk, de bediening top, en we hebben gezellig gekeuveld met onze buren aan tafel
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.