Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 90,-
Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Le Coq aux Champs*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.
Restaurant Le Coq aux Champs* serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 90,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Michelin diner
€ 90,-
Restaurant Le Coq aux Champs* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.
Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant Le Coq aux Champs* serveert een waanzinnig 4-gangen Michelin diner aan slechts € 90,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 344 mensen zeggen over Le Coq aux Champs*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een beetje te veel lawaai.
Très bien à tous les niveaux. 4
Je recommande vivement l'établissement qui propose une cuisine fabuleuse et originale. Un établissement dans lequel on se sent bien.
Délicieux, raffiné. Personnel attentif, agréable, sans tralala, peut-être un peu rapide. Deco simple et de très bon goût, Juste déçue de la sélection vin, au demeurant délicieux mais un verre de vin blanc et un verre de vin rouge pour 24€/pers, en pensant que l’apéritif était compris dans cette formule, pour se rendre compte que non... c’est un peu cher !
Excellent repas, qualité des produits irréprochables, service détendu et souriant
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Soheit-Tinlot e.o.
Over Le Coq aux Champs*
Keuken: Frans
In restaurant Le Coq aux Champs in de weidse Condroz baseert Christophe Pauly zijn keuken op eerlijke producten en een creatieve aanpak. De chef verbindt vrijheid met traditie en puurheid met gulheid. Hij speelt met zijn gerechten in op het seizoen, brengt het wezen van een product tot uitdrukking en laat de oorspronkelijke smaak ervan tot zijn recht komen.
Catherine trekt één lijn met haar man en speelt een cruciale rol in de zaal. Als gastvrouw heeft zij de delicate taak de dialoog op gang te brengen tussen gast en kok om de perfecte osmose te bereiken tussen een gerecht en het genot waarvoor het gecreëerd werd. Ook zij streeft naar de puurheid en de harmonie die de keuken van Christophe kenmerken.
Onder een vurige hanenkam, een schilderij van de Vlaamse kunstenares Mi Van Landuyt, glanst de zaal in beige en lichtgrijze tinten in een zacht maar helder licht. De eigentijdse aankleding van de ruimte harmonieert feilloos met de fraaie arduinen vloer.