Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
3-gangen Rising Star diner
€ 60,-
Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.
Restaurant De Kleine Colvenier is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant De Kleine Colvenier aan slechts € 60,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Rising Star lunch
€ 60,-
Restaurant De Kleine Colvenier is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 3-gangen Rising Star lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.
Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant De Kleine Colvenier en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 3-gangen Rising Star lunch.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 81 mensen zeggen over De Kleine Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top!
Super lekker
Bij binnenkomst werd al direkt duidelijk dat 3 gangen menu (65€ waarvoor we gereserveerd hadden in de Kleine Colvenier) niet op prijs werd gesteld. We werden via de keuken naar de kelder geleid voor het aperitief. Geen kaart, geen prijzen en op mijn vraag hierover werd vaag gedaan (onze aperitieven kosten ‘rond de 1...
Lees hele reviewBij binnenkomst werd al direkt duidelijk dat 3 gangen menu (65€ waarvoor we gereserveerd hadden in de Kleine Colvenier) niet op prijs werd gesteld. We werden via de keuken naar de kelder geleid voor het aperitief. Geen kaart, geen prijzen en op mijn vraag hierover werd vaag gedaan (onze aperitieven kosten ‘rond de 15€) met duidelijke tegenzin. Je komt hier namelijk voor ‘een beleving’. Madam bracht ons naar een tafel. We kozen een glaasje champagne. Er werden enkele grote groene olijven en enkele blokjes kaas op de tafel gezet. Dan kwam iets later nog een mooi klein bordje met slaatje, een maatje en zure room. Dat was ok. De chef loopt rond en wil een sfeer van exclusiviteit etaleren, maar na het plaatsen van het bordje werden we met een kwinkslag gevraagd om rond te lopen en foto’s te maken (voor fb, instagram…knipoog!) we geloofden onze oren niet. We nuttigden onze aperitief helemaal alleen beneden. 1 ander koppel was al boven naar de eetzaal. Daarna vervoegden we twee andere tafels. De wijnkaart werd aangereikt en nergens werd gezegd wat je te eten krijgt, want het concept is dat je eet wat de pot schaft. Bij keuze vd wijn toch wel zo fijn te weten wat je gaat eten. Madam: ‘meestal voorgerecht iets met vis en nagerecht iets met vlees’ Dat was het. We kozen een goedkope fles van de uitgebreide kaart (40€) en er werd gevraagd of we bruis of plat water dronken (eigen maak (10€). Voorgerecht was visvelouté met stukje roggevleugel, zalm en garnaaltjes. Was ok. Dan eendeborstfilet met 1 asperge, enkele krieltjes, peultjes… smaakte gewoon. Lekker maar niets speciaals en de messen waren bot. Tijdens het dessert kwam de chef nog even uitwijden over hoe hij zijn asperges bereidde en bewaarde (op vraag vd tafel achter mij) en hoe uitzonderlijk dát wel was. Dat kon niemand anders (letterlijk zijn woorden). Het dessert pêche melba in heet bord met gesuikerde geroosterde amandelen met roomijs. Ook ok. Prijs voor dit alles: 210€. Het eten was ok maar zeker niet uitzonderlijk en dan kun je voor deze prijs elders veel lekkerder eten. De sfeer was ronduit ongemakkelijk. Ik boekte voor de bistro versie van het grote restaurant en kreeg een hoop blabla. Op de vraag of alles naar wens wens was (‘de messen zijn niet scherp genoeg voor het vlees’) werd gereageerd of er niets meegedeeld werd. ‘Ja maar u moet het mes het werk laten doen hé’ …? Die messen bleven. Zeer bevreemdende ervaring. Nooit meer…
Perfecte bediening, eten was heerlijk. Echte aanrader
Wie houdt van klassieke degelijke verfijnde stijl, die zet De Kleine Colvenier op zijn TO GO list!
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.
Over De Kleine Colvenier
Keuken: Frans
Patrick Van Herck, eigenaar en chef-kok van restaurant Huis De Colvenier, wilde iets bijzonders doen voor het 25-jarig bestaan van zijn restaurant. Daarom heeft hij De Kleine Colvenier geopend. Dit restaurant zit pal naast Huis De Colvenier en is meer casual. Het restaurant heeft mooie houten tafels en gemakkelijke stoelen.