Knife fork icon red

Sans Cravate*

€ 54,-

4-gangen Michelin lunch

Sans Cravate*

8,1 (81 reviews)
78%

4-gangen Michelin lunch € 54,-

Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 54,-

Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Sans Cravate*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant Sans Cravate* serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 54,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 65,-

Restaurant Sans Cravate* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant Sans Cravate* serveert een 5-gangen Michelin diner aan slechts € 65,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 81 mensen zeggen over Sans Cravate*

8.1 Gebasseerd op 81 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Brugs culinair & professioneel gezellig."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Viergangenmenu met kleine maar lekkere porties. De amuses waren apart te bestellen en behoorlijk prijzig. Passende wijnen gaven bij het dessert een verrassende keuze door de sommelier, een geslaagde pairing met het dessert. Vlotte service , aangename en relaxte sfeer . De deels open keuken maakt het geheel ook professioneel gezellig.Een aanrader voor wie het financieel aankan.

Jo Vael op Vandaag
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische avond, ook vegetarisch schitterend gegeten!

Bo Van den Bulcke op Vandaag
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was een fijne ervaring. Verrassend, lekker en mooi.

Greet Bosman op Vandaag
Geverifiëerd

"enorm genoten"
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

was een zeer aangename ontdekking, bediening was top, het kader voelt in het begin wat kil aan maar het eten en de bediening doet dit al snel vergeten.

Nathalie De Maecker op 14 oktober 2021
Geverifiëerd

"Zware ontgoocheling"
2.7 Keuken 6 | Service 1 | Sfeer 1

Laten we met het positieve beginnen, het eten was lekker. Bij één gerecht was het vlees niet op smaak gebracht, maar dit zien we graag door de vingers. Bij aankomst werden 2 aperitieven voorgesteld. Mijn echtgenote die niet drinkt vroeg of versgeperst fruitsap kon, gezien zij geen alcohol drinkt. Ze kreeg een botte ...

Lees hele review

Laten we met het positieve beginnen, het eten was lekker. Bij één gerecht was het vlees niet op smaak gebracht, maar dit zien we graag door de vingers. Bij aankomst werden 2 aperitieven voorgesteld. Mijn echtgenote die niet drinkt vroeg of versgeperst fruitsap kon, gezien zij geen alcohol drinkt. Ze kreeg een botte "neen", zonder enig voorstel voor alternatieven. Dus dan maar water. Bij het menu werden dan wel alternatieven voorgesteld.
Wij kregen de tafel helemaal achteraan de zaak, net naast een tafel van 6. Die mensen hadden het duidelijk naar hun zin, bij momenten konden wij niet meer praten van het lawaai. Zelfs de ober moest soms wachten tot het lach- en brulsalvo was uitgestorven om te kunnen het gerecht voorstellen. Tot zover het romantische diner. We hadden misschien zelf een andere tafel kunnen vragen, maar het eerste half uur viel het volume nog mee, en na het eerste gerecht alsnog een andere tafel vragen leek ons ongemakkelijk.
Wat het afdienen betreft werd ons na geen enkel gerecht gevraagd of het lekker was, of werd er geen communicatie gevoerd met ons. Zeer bevreemdend als iemand zonder iets te zeggen naar uw tafel komt, uw lege borden wegneemt, en terug wegloopt. Du jamais vu! Zelfs niet in brasserie "achter den hoek". Dit verwacht je zeker niet in een sterrenzaak.
Conclusie: De maaltijd was lekker, maar net niet het niveau dat je zou verwachten. Wij hebben ons op geen enkel moment welkom gevoeld, en ook geen enkele warmte of gastvrijheid gevoeld. Een gemiste kans, jammer.

Kristof Wittouck op 13 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Brugge e.o.

Langestraat 159 8000 Brugge

Over Sans Cravate*

Keuken: Belgisch, Frans

Een zaak met een ziel, dit is wat zij betrachten in het restaurant. ’Sans Cravate’ dat zijn zij zelf, van het verbouwen van het pand tot het kiezen van de lekkerste producten, alles wordt met evenveel passie en precisie gedaan. En de naam zegt het al, de gasten moeten zich thuis en ontspannen voelen. Creatief, hedendaags maar vooral persoonlijkheid in en naast het bord.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Brugge e.o.

Partners

Medium bf15ead52a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden