JER* Just Eat Right

Frans | €€€
8,9 (165 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Michelin lunch € 65,-

JER* Just Eat Right

Frans | €€€
8,9 (165 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Michelin lunch € 65,-

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 65,-

Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant JER* Just Eat Right. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant JER* Just Eat Right serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 65,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 85,-

Restaurant JER* Just Eat Right is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant JER* Just Eat Right serveert een waanzinnig 5-gangen Michelin diner aan slechts € 85,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 165 mensen zeggen over JER* Just Eat Right

8.9 Gebaseerd op 165 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Zeer lekkere gerechten in een zeer leuke sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in de tuin. Alles was top.

Koen Miermans op 22 augustus 2022
Geverifiëerd

"heerlijk gegeten"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

het was top

Luc Schoenaers op 31 juli 2022
Geverifiëerd

"feedback bezoek JER*"
8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

het eten was TOP TOP, hier niets op aan te merken. Naar mijn bescheiden mening, had ik het gevoel dat men hier iets te weinig personeel had om alle klanten hartelijk te bedienen. De twee personen die opdienden waren wel vriendelijk, maar toch misten wij die Limburgse hartelijkheid en vooral die glimlach ( ontbrak no...

Lees hele review

het eten was TOP TOP, hier niets op aan te merken. Naar mijn bescheiden mening, had ik het gevoel dat men hier iets te weinig personeel had om alle klanten hartelijk te bedienen. De twee personen die opdienden waren wel vriendelijk, maar toch misten wij die Limburgse hartelijkheid en vooral die glimlach ( ontbrak nog meer bij de man dan bij de vrouw) , waarmee men de klanten bedient.. bediening was eerder zakelijk/ correct ipv warm en hartelijk. Aperitief of koffie op 't terras was niet mogelijk ondanks de stralende zon ( reden was dat stoelen nog nat waren !! was niet het geval, want we zijn gaan kijken ) Ook het brood hebben we moeten vragen, was men vergeten. Samengevat een dikke pluim voor de chef.. gastvrijheid en beleving kon zeker iets beter.

Fanny op 31 juli 2022
Geverifiëerd

"een aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een zeer aangename ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Het eten is superlekker, de bediening professioneel en vriendelijk. We zijn echt op alle vlakken verwend, zeker op het culinaire vlak! Als je in een charmant kader lekker wil dineren, is this the place to be! Een aanrader!

Nancy Bellens op 29 juli 2022
Geverifiëerd

"Zeer gewoontjes"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Eten was lekker,, echter vrij gewoon. Sorry, maar in vergelijking met andere restaurants hebben we onze bedenking mbt michelinster. Ofwel te maken met het feit dat we via diningcity hadden geboekt? Jammer.

Gert op 22 juli 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Hasselt e.o.

Toon telefoonnummer

Over JER* Just Eat Right

Keuken: Frans

In een sfeervol notarishuis in hartje Hasselt is restaurant JER* gevestigd. De inrichting van restaurant JER is gezellig en hedendaags, met houten vloeren en beige tinten. Achter het huis ligt een fraaie binnentuin. Bij mooi weer worden de tafels hier gedekt.

Bij restaurant JER* staat alles in het teken van het culinaire genot. De Franse en creatieve keuken is inventief en dagvers, geen wonder als je weet dat JER staat voor Just Eat Right. Op de kaart resulteert dit in bereidingen als langoustines kort op de plancha, karamel van witlof, variëteiten van wortelen, mousseline van citrusvruchten en tarbot, krokant gebakken tarbot, fondant van butternut, bloemkool en vleesjus met xeresazijn. De wijnkaart legt de nadruk op Franse wijnen, al worden ook de nieuwe wijnlanden niet vergeten. Komt u ook genieten bij restaurant JER*?

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Hasselt e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden