Rascasse

Belgisch, Frans
9,2 (162 reviews)
98% aanbevolen

3-gangen Gault&Millau lunch € 59,-

Rascasse

Belgisch, Frans
9,2 (162 reviews)
98% aanbevolen

3-gangen Gault&Millau lunch € 59,-

Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,-

Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.

Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Rascasse aan slechts € 59,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MENU


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


VOORGERECHT

Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas


***

HOOFDGERECHT

Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus


***

DESSERT

Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs

RESERVEER RESERVEER

Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 92,-

Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 5-gangen Gault&Millau diner.

Geniet van een uitgebreid diner bij restaurant Rascasse aan slechts € 92,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MENU


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


VOORGERECHT

Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas


***

TUSSENGERECHT

Sint-Jabobsvrucht
Gebakken Sint-Jacobsvrucht | bereidingen van aardpeer | crème van knolselder


***

HOOFDGERECHT

Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus


***

DESSERT

Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs


***

**Extra gerecht
Oscietra Caviar Imperial Heritage

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 75,-

Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.

Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Rascasse aan slechts € 75,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MENU


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


VOORGERECHT

Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas


***

TUSSENGERECHT

Sint-Jabobsvrucht
Gebakken Sint-Jacobsvrucht | bereidingen van aardpeer | crème van knolselder


***

HOOFDGERECHT

Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus


***

DESSERT

Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 75,-

Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau diner.

Geniet van een uitgebreid diner bij restaurant Rascasse aan slechts € 75,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MENU


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


VOORGERECHT

Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas


***

TUSSENGERECHT

Sint-Jabobsvrucht
Gebakken Sint-Jacobsvrucht | bereidingen van aardpeer | crème van knolselder


***

HOOFDGERECHT

Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus


***

DESSERT

Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs

RESERVEER RESERVEER

Menu
3-gangen Gault&Millau diner
€ 59,-

Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau diner.

Geniet van een uitgebreid diner bij restaurant Rascasse aan slechts € 59,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MENU


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


VOORGERECHT

Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas


***

HOOFDGERECHT

Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus


***

DESSERT

Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs

RESERVEER RESERVEER

Wat 162 mensen zeggen over Rascasse

9.2 Gebaseerd op 162 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"WEEK VAN HET RESTAURANT"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Redelijk last minute nog een tafel geboekt op woensdagavond. We hadden al goede commentaren gehoord/gelezen en willen dan zelfs op ontdekking gaan. Niets was minder waar want ook wij werden aangenaam verrast met lekker eten, gezellig kader, prima bediening. Prima prijs/kwaliteit verhouding, lekker relax en zeker vol...

Lees hele review

Redelijk last minute nog een tafel geboekt op woensdagavond. We hadden al goede commentaren gehoord/gelezen en willen dan zelfs op ontdekking gaan. Niets was minder waar want ook wij werden aangenaam verrast met lekker eten, gezellig kader, prima bediening. Prima prijs/kwaliteit verhouding, lekker relax en zeker voldoende. Wij kunnen enkel positief zijn en ook dit restaurant als "aanrader" benoemen. We komen graag terug. keep up the good work !

Thomas Poelemans op 06 december 2018

7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

We hebben genoten van de 3-gangenmenu. De gerechten waren licht, mooi gedresseerd en lekker met frisse smaken. Vooraf werd ook een hapje van de chef geserveerd. Bij de koffie kwamen ook nog 2 lekkere mignardises. Voor die prijs zeker een aanrader.

Liliane Verbiest op 02 december 2018

"Zeer goed menu"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Eten uitstekend

Ivo Tijsmans op 01 december 2018

"Er zijn zekerheden in het leven..."
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn met de restaurantweek nog maar eens afgezakt naar restaurant Rascasse en we werden niet teleurgesteld, wel integendeel. Zoals steeds was het speciale men uitgekiend, mooi gepresenteerd en erg lekker. De licht gerookte makreel was, na de hapjes, een sublieme opener. We hadden een extra gerechtje bijgenomen e...

Lees hele review

We zijn met de restaurantweek nog maar eens afgezakt naar restaurant Rascasse en we werden niet teleurgesteld, wel integendeel. Zoals steeds was het speciale men uitgekiend, mooi gepresenteerd en erg lekker. De licht gerookte makreel was, na de hapjes, een sublieme opener. We hadden een extra gerechtje bijgenomen en dat waren twee heerlijke bereidingen van sint Jacobsschelp. Het hoofdgerecht was fazant, borst en worstje van het billenvlees, met een sausje waarvan je wilde dat ze niet opgeraakte, zo lekker! Als afsluiter kozen wij voor een kaasbordje van Van Tricht. Doe daarbij de aangepaste wijnen en we waren helemaal tevreden.

Nico Snelders op 30 november 2018

"Meer dan de afstand waard"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooi restaurant. Supervriendelijke bediening met de nodige uitleg.
Het eten was speciaal, wat je wel verwacht bij een restaurant van deze klasse, maar superlekker.

Frances Van den Wijngaert op 28 november 2018

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Kapellen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Rascasse

Keuken: Belgisch, Frans

Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: Restaurant Rascasse. Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.

Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis - en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.

In het gezellige restaurant word je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline. Zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.

Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Kapellen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden