Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,-
Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Rascasse aan slechts € 59,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOORGERECHT
Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas
***
HOOFDGERECHT
Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus
***
DESSERT
Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs
Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 92,-
Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 5-gangen Gault&Millau diner.
Geniet van een uitgebreid diner bij restaurant Rascasse aan slechts € 92,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOORGERECHT
Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas
***
TUSSENGERECHT
Sint-Jabobsvrucht
Gebakken Sint-Jacobsvrucht | bereidingen van aardpeer | crème van knolselder
***
HOOFDGERECHT
Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus
***
DESSERT
Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs
***
**Extra gerecht
Oscietra Caviar Imperial Heritage
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 75,-
Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Rascasse aan slechts € 75,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOORGERECHT
Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas
***
TUSSENGERECHT
Sint-Jabobsvrucht
Gebakken Sint-Jacobsvrucht | bereidingen van aardpeer | crème van knolselder
***
HOOFDGERECHT
Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus
***
DESSERT
Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs
Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 75,-
Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau diner.
Geniet van een uitgebreid diner bij restaurant Rascasse aan slechts € 75,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOORGERECHT
Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas
***
TUSSENGERECHT
Sint-Jabobsvrucht
Gebakken Sint-Jacobsvrucht | bereidingen van aardpeer | crème van knolselder
***
HOOFDGERECHT
Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus
***
DESSERT
Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs
Menu
3-gangen Gault&Millau diner
€ 59,-
Restaurant Rascasse behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau diner.
Geniet van een uitgebreid diner bij restaurant Rascasse aan slechts € 59,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOORGERECHT
Pompoen bereidingen (V)
Pompoen bereidingen | geroosterde pitten | bouillon van ui | Belper knolle kaas
***
HOOFDGERECHT
Kalf
Spitskool | pommes de terre Boulangère | jus
***
DESSERT
Frangipane
Gebakje van peer en frangipane | amandelmelkijs
Wat 162 mensen zeggen over Rascasse
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Redelijk last minute nog een tafel geboekt op woensdagavond. We hadden al goede commentaren gehoord/gelezen en willen dan zelfs op ontdekking gaan. Niets was minder waar want ook wij werden aangenaam verrast met lekker eten, gezellig kader, prima bediening. Prima prijs/kwaliteit verhouding, lekker relax en zeker vol...
Lees hele reviewRedelijk last minute nog een tafel geboekt op woensdagavond. We hadden al goede commentaren gehoord/gelezen en willen dan zelfs op ontdekking gaan. Niets was minder waar want ook wij werden aangenaam verrast met lekker eten, gezellig kader, prima bediening. Prima prijs/kwaliteit verhouding, lekker relax en zeker voldoende. Wij kunnen enkel positief zijn en ook dit restaurant als "aanrader" benoemen. We komen graag terug. keep up the good work !
We hebben genoten van de 3-gangenmenu. De gerechten waren licht, mooi gedresseerd en lekker met frisse smaken. Vooraf werd ook een hapje van de chef geserveerd. Bij de koffie kwamen ook nog 2 lekkere mignardises. Voor die prijs zeker een aanrader.
Eten uitstekend
We zijn met de restaurantweek nog maar eens afgezakt naar restaurant Rascasse en we werden niet teleurgesteld, wel integendeel. Zoals steeds was het speciale men uitgekiend, mooi gepresenteerd en erg lekker. De licht gerookte makreel was, na de hapjes, een sublieme opener. We hadden een extra gerechtje bijgenomen e...
Lees hele reviewWe zijn met de restaurantweek nog maar eens afgezakt naar restaurant Rascasse en we werden niet teleurgesteld, wel integendeel. Zoals steeds was het speciale men uitgekiend, mooi gepresenteerd en erg lekker. De licht gerookte makreel was, na de hapjes, een sublieme opener. We hadden een extra gerechtje bijgenomen en dat waren twee heerlijke bereidingen van sint Jacobsschelp. Het hoofdgerecht was fazant, borst en worstje van het billenvlees, met een sausje waarvan je wilde dat ze niet opgeraakte, zo lekker! Als afsluiter kozen wij voor een kaasbordje van Van Tricht. Doe daarbij de aangepaste wijnen en we waren helemaal tevreden.
Mooi restaurant. Supervriendelijke bediening met de nodige uitleg.
Het eten was speciaal, wat je wel verwacht bij een restaurant van deze klasse, maar superlekker.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Kapellen e.o.
Over Rascasse
Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: Restaurant Rascasse. Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.
Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis - en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.
In het gezellige restaurant word je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline. Zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.
Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.