Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 49,95
Restaurant Saint Christophe is trotse bezitter van 13 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Saint Christophe een fantastisch 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 49,95. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
Voeg een wijnarrangement toe aan uw menu voor slechts €25,-!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO SHARE
Terrine van Foie gras, chutney van rode biet en noten/rozijnen toast
Suppl. € 30,- per 2 pers.
en/of;
GILLARDEAU Oester N°2 gerijpt in Marennes d’Oléron
Suppl. € 42,- 6 st.
***
EERSTE GANG
Rolletje v IJslandse langoustine
rauwe ganzenlever, spinazie, sojascheuten, verse wintertruffel
***
TWEEDE GANG
Duifje ‘Clos du Roy’
Tapa Bomba, gebrande wortel, ‘Ras al Hanout’
***
DESSERT
Vanille vs Ananas
of;
Kaaskar 'Sophie'
Kaaskar 'Sophie' | gedroogde vruchten | notenbrood
Suppl. € 20
Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 59,95
Restaurant Saint Christophe is trotse bezitter van 13 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Saint Christophe een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 59,95. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
Voeg een wijnarrangement toe aan uw menu voor slechts €30,-!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO SHARE
Terrine van Foie gras, chutney van rode biet en noten/rozijnen toast
Suppl. € 30,- per 2 pers.
en/of;
GILLARDEAU Oester N°2 gerijpt in Marennes d’Oléron
Suppl. € 42,- 6 st.
***
EERSTE GANG
Rolletje van IJslandse langoustine
Rauwe ganzenlever, spinazie, sojascheuten, verse wintertruffel
***
TWEEDE GANG
Kabeljauwkaakjes
Romig bouillon, zoete ui, doperwten
***
DERDE GANG
Duifje ‘Clos du Roy’
Tapa Bomba, gebrande wortel, ‘Ras al Hanout’
***
DESSERT
Vanille vs Ananas
of;
Kaaskar 'Sophie'
Kaaskar 'Sophie' | gedroogde vruchten | notenbrood
Suppl. € 20
Wat 174 mensen zeggen over Saint Christophe
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top
Alle culinaire hoogstandjes kwamen samen in de lunch. Aanrader!
Heerlijk eten met een supervriendelijke service, echt van genoten! Dikke pluim
Zeer goede prjs-kwaliteit verhouding in een klassiek maar aangenaam en warm kader : steeds een aanrader.
geen verkeerd woord over de sfeer , de ontvangst , de service , de bediening , wel zeer ontevreden over de veel te lange wachttijd tussen voor- en hoofdgerecht, over de smaakloze 'fazant', en over de 2 minuscule glaasjes champagne (15 Euro/glas) die niet uit de fles werden geserveerd , het ene glas sprankelend , het andere uitgedoofd...
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Kortrijk e.o.
Over Saint Christophe
Chef Olivier Dewulf en vrouw Sophie bieden u in de Saint-Christophe in Kortrijk een opmerkelijk hartelijke ontvangst en een creatieve keuken in een kader waar kunst en gastronomie samenkomen. U kan in het restaurant en in de 3 privézaaltjes op de eerste verdieping gezellig tafelen met zakenrelaties of met de familie. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten op het zonnige terras te eten.
Resoluut wordt gekozen voor topkwaliteit over de hele lijn. De keuze van de ingrediënten bepaalt voor meer dan 50 % het niveau van het eindproduct. Zij opteren voor de beste producten met een optimale bereidingswijze, zonder onnodige kunstgrepen. Wie uit eten gaat, wil de aroma's en smaken immers ten volle kunnen appreciëren. Alles wordt ter plaatse bereid, van de tapas bij het aperitief, over de verschillende soorten brood tot de zoetigheden. Het streven naar perfectie komt ook op de wijnkaart tot uiting, tal van exquise Franse en wereldwijnen maken uw gastronomische ervaring compleet.