Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
3-gangen Gault&Milliau diner
€ 58,-
Restaurant Auberge de Herborist is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Auberge de Herborist een fantastisch 3-gangen Gault&Milliau diner aan slechts € 58,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Milliau lunch
€ 58,-
Restaurant Auberge de Herborist behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Milliau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Auberge de Herborist aan slechts € 58,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERPlattegrond Alle sterrenrestaurants in Sint-Andries (Brugge) e.o.
Over Auberge de Herborist
Keuken: Frans
Restaurant Auberge de Herborist is gelegen in Brugge, gevestigd in een fraai ingerichte hoeve. Geniet van de uitstekende reputatie van de chef en de producten die hij met uiterst professionele zorg uitzoekt. Ook zijn wijnkaart is een bloemlezing waard.
Kadastraal bekend van de 11de eeuw (grondgebied Peereboom) en later dienst doende als jachtpavilioen van kasteelheren tot tuinierswoning in de 19e en 20e eeuw, kwam het gebouw in 1985 terecht in handen van de familie Hanbuckers. De vervallen hoeve werd met zorg omgebouwd tot een restaurant die ruim 60 zitplaatsen telt, verdeeld over vier verschillende aan elkaar gelinkte zalen. Vandaag beschikt het restaurant over een tuin met tal van bekende en minder bekende, helende en eetbare bloemen en kruiden... Hoe raadt u het?