Wat 93 mensen zeggen over Guillaume
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een zeer geslaagde middag. De kou trotserend konden wij genieten van een deliceuze maaltijd, pure verwennerij met klasse. Een fijne kennismaking met voor ons een eerste keer deelname aan de week van het restaurant !
Ongeloofelijk lekker mogen eten bij jullie! Super verwend... Ikzelf ben Chef pattisier en moet zeggen dat ik weinig zo een lekkere witte chocomousse heb geproefd . Ook het vlees was in een woord perfect. Van de hapjes tot het dessert...10 op 10 Een geslaagde avond. we komen zeker terug! Christophe D'hondt
Wij hadden de eerste dag van de reservaties geboekt. Komen wij gisteren binnenkwamen, zagen wij direct dat het restaurant overvol zat. Blijkbaar was er een dubbele boeking. De persoon die instond voor het onthaal stelde ons zelfs voor ergens elders te gaan (?)!
Daarna noodoplossing gekregen, en met 4 personen aa...
Wij hadden de eerste dag van de reservaties geboekt. Komen wij gisteren binnenkwamen, zagen wij direct dat het restaurant overvol zat. Blijkbaar was er een dubbele boeking. De persoon die instond voor het onthaal stelde ons zelfs voor ergens elders te gaan (?)!
Daarna noodoplossing gekregen, en met 4 personen aan een klein tafeltje voor 2 personen recht voor de deur gezeten.
Het eten was anders wel héél lekker en origineel! Over het eten niks aan te merken. Jammer van de entrée!
Beoordeling menu restaurantweek. Klein en gezellige restaurant. Mooie en smaakvolle presentatie van de gerechten en passende begeleidende wijnen. Een aanrader
we hebben fantastisch lekker gegeten op een geweldige locatie. Guillaume is een echte aanrader en ons zien ze er zeker terug!
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Brugge e.o.
Over Guillaume
Restaurant Guillaume ligt in Brugge. Onder de authentieke houten balken brengt chef Cédric u in een modern interieur fijnproeverij en klasse vertrekkend van een Frans geïnspireerde creatieve keuken.
De chef brengt gewaagde combinaties van klassieke gastronomie met een Bourgondische touch wereldse invloeden. Zowel het maandelijks wisselend gastronomisch menu als de inventieve suggesties blijven steeds een ontdekking. De surf & turfgerechten en de kreeftbereidingen getuigen van excellentie door jarenlange ervaring.
Zaalmeester Chris Mestdagh begeleidt u door de wijnkaart, waar zowel Franse klassiekers als nieuwe wereldwijnen elkaar ontmoeten. Op zonnige dagen kunt u genieten op het knus terrasje.