Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Saisonomy is trotse bezitter van 12 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Saisonomy een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 54,-
Restaurant Saisonomy behoort met hun 12 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Saisonomy aan slechts € 54,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 53 mensen zeggen over Saisonomy
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bon restaurant dans l’ensemble
A découvrir
Menu très agréable. Cuisson des poissons parfaite et proposition de vins simple et agréable. rapport qualité / prix honnête.
duur voor de kwaliteit van het eten, had beter verwacht voor een restaurant in de Michelingids. Ze praten uitsluitend Frans.
Aux petits soins !! disponible et top service
Sympa mais je m'attendais à mieux de la part d'un tel restaurant en terme de cuisine et de présentation
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in La Hulpe e.o.
Over Saisonomy
Het restaurant Saisonomy ligt in Terhulpen, ten zuiden van Brussel, aan de rand van het bos. In de keuken weigert Alain Morillon te werken met wat de natuur niet heeft geschreven. Want elk seizoen heeft zijn schatten - sommige binnen handbereik - andere moeten nog gevonden worden. Een reis door de streken die zich voortdurend herhaalt, met zijn mooie verrassingen. Seizoensgebondenheid, de eerste regel van het leven, is een principe bij Saisonnomy. En denkt men meteen aan seizoensfruit en -groenten, dan gaat het ook om vlees, vis en kaas. De chef verandert daarom om de twee maanden zijn menu, en biedt een kwaliteitswijnarrangement om uw maaltijd kracht bij te zetten. Dit maakt het mogelijk om opnieuw te bekijken en uit te vinden, zelfs als dat betekent dat de codes moeten worden veranderd. Wat heb je er immers aan als je ze niet op hun kop kunt zetten?