Knife fork icon red

Aldeneikerhof

€ 52,50

Waanzinnig 5-gangen diner

Aldeneikerhof

8,8 (38)

Waanzinnig 5-gangen diner € 52,50

Reserveer een tafel

Menu
Waanzinnig 5-gangen diner
€ 52,50

Tijdens de Michelinsterren Restaurant Week "Dining with the Stars" serveren sterrenrestaurants een geweldig en bovendien voordelig verrassingsmenu.

Restaurant Aldeneikerhof serveert een waanzinnig 5-gangen diner.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u uw wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u ook genieten van het waanzinnig 5-gangen diner bij restaurant Aldeneikerhof aan slechts € 52,50? Reserveer dan nu.

Let op! Het aantal tafels tijdens Dining with the Stars is beperkt. Boek dus op tijd!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
Heerlijke 4-gangen lunch
€ 42,50

Tijdens de Michelinsterren Restaurant Week "Dining with the Stars" serveren sterrenrestaurants een geweldig en bovendien voordelig verrassingsmenu.

Restaurant Aldeneikerhof serveert een heerlijke 4-gangen lunch.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u uw wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u ook genieten van het heerlijke 4-gangen lunch bij restaurant Aldeneikerhof aan slechts € 42,50? Reserveer dan nu.

Let op! Het aantal tafels tijdens Dining with the Stars is beperkt. Boek dus op tijd!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Aldeneikerhof

8.8
(38 reviews)
Eten
9.2
Service
8.6
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"De waarde van goede bediening wordt erg onderschat...."
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Wij waren hier voor de 4de keer en jammer genoeg was de ervaring niet zoals bij de vorige keren. Waar we anders vol lof waren over de bediening, was die nu niet OK. Bij binnenkomst kregen we geen menu, bestelden we Champagne (ze hadden hier lekkere champagne van Drappier) en kregen we Cava, alles bleef op de tafel staan, er werd geen wijn ingeschonken (of gevraagd wat we wilden drinken) voor de start van elke gang. Na het voorgerecht was het brood schaars (lees: het staat in de oven en het is daar wsnl blijven staan) en toen ik bij het hoofdgerecht zei dat dit de 4de keer was dat ik achter mijn wijn moest vragen, excuseerde het meisje (jobstudent) zich uitvoerig, hoewel zij er niks kon aan doen. De gastvrouw kwam zich ook nog eens excuseren en gaf de schuld aan het meisje.... Sorry hoor, maar dat meisje van 18 had meer schuldinzicht dan diegene die er voor verantwoordelijk was (en zij kende wsnl ook het verschil tussen top champagne en doordeweekse cava)
Over de keuken kan ik kort zijn: nog altijd kwaliteit, maar de kwantiteit liet ook te wensen over.

De maître (Joost) wordt hier echt wel gemist en de nieuwe gastvrouw kent haar vak niet (je moet het zaalpersoneel leiden en niet de schuld op hen afschuiven)

Koen Beutels op 15 september 2019

"Tegenvaller"
5.3 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 4

Op het eten is niks aan te merken. Top. Iets wat niet kan gezegd worden van de bediening en de aankleding van de zaak. Schilderijen al van de muur gehaald (met het oog op de verhuizing naar Bocholt?), kaarsen die voortijdig uit gaan, muggen binnen. Bediening: twintig minuten zitten wachten vooraleer iemand van de bediening aan onze tafel kwam, glaasje voorgerecht stond bij het nagerecht nog op onze tafel, geen menukaart, je weet niet wat je mag verwachten op je bord, summiere uitleg bij de gerechten, geen menukaart noch wijnkaart. Wijn te laat in het glas, geen uitleg behalve 'een rode wijn uit Bordeaux'. Geen kaas als dessert omdat de kaasboer op verlof was! Gelukkig gold dat niet voor de brouwer, slager, bakker,...... Heb de indruk dat dit allemaal nog vlug, vlug moet meegepakt worden voor de verhuis. Voor 185 euro mag je iets anders verwachten. Hopelijk doen de nieuwe uitbaters straks de grandeur weer herleven in dit prachtig huis.

Jos Thomassen op 15 september 2019

"Lekker eten, teleurstellende ervaring"
4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

Door verkeerde gegevens van de firma die de reserveringen behandelt, waren er meer gasten opgedaagd dan voorzien. Hierdoor was er te weinig personeel. Erg spijtig en niet fijn voor het restaurant. Maar mijn inziens zijn er twee mogelijkheden: ofwel laat je hier niets van merken en loop en kook je je die avond de benen vanonder het lijf. Of je informeert de klanten hierover en vraagt om begrip voor de situatie.
Helaas kozen ze ervoor om ons niets te zeggen en werd de hele avond een aaneenschakeling van fouten, vergissingen en misverstanden. (Geen menu of wijnkaart, eerste wijn bij tussengerecht: “ah, welke wijn willen jullie?”, na één broodje was het brood op!, gerechten kwamen niet gelijktijdig aan tafel, koele sfeer toen de achtergrondmuziek een half uur uitviel,...) futiliteiten soms, maar opgeteld werd het op den duur haast lachwekkend. Wij hebben helaas pech gehad.
De gerechten waren wel lekker, maar niet in die mate dat we de rest naast ons neer kunnen leggen. Jammer als je degene bent die trakteert...

M Vanherck op 15 september 2019

8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

Het eten was zeer lekker, enkel de combinatie eend/frambozen kon ik niet smaken, dit klopte niet qua smaken/combinatie. De rest van de gerechten waren top 👌.
De bediening was minder. Waar ik deze de vorige maal dat wij hier waren nog subliem vond, moesten we telkens zelf vragen naar drank, ook werd er niet gevraagd of we eventueel wijn wilden bij onze gerechten, enkel na het dessert werd er gevraagd of we koffie wilden.
De sfeer was goed, met mooie pianoversies van hedendaagse muziek.
Algemene indruk: Het was heel lekker, een fijne avond gehad met mijn vrouw, maar het was minder dan bij ons vorige bezoek.

Christophe Fraussen op 15 september 2019

"Schitterend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer lekker gegeten. Mooie prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

An Hermans op 22 augustus 2019

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Maaseik e.o.

Hamontweg 103 3680 Maaseik

Over Aldeneikerhof

Restaurant Aldeneikerhof is gelegen in het hart van de Maasvallei, in een pittoresk dorp genaamd Aldeneik. Het restaurant straalt rust en charme uit. Na het dineren kan u ook genieten van een rustige overnachting in een van de rustieke hotelkamers. Bij het gastronomische restaurant Aldeneikerhof kan u uzelf laten verrassen door de fantastische gerechten bereidt met verse seizoensgebonden producten. De chef houdt met liefde rekening met uw wensen en voorkeuren. Laat u verrassen door de modern Franse keuken! Reserveer snel een tafel bij Aldeneikerhof.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Maaseik e.o.

Partners

Small aa7379a97d
Small 1b79a7b7d9
Small b33d8a4b3d
Small ca2a070f6f
Small ef6121a5fb
Small e7dc57ca0c

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden