Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Karel de Stoute is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Karel de Stoute een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Restaurant Karel de Stoute behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 50,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 452 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was zeer lekker, mooie presentatie en vlotte bediening. Qua interieur iets minder maar ze gaan binnenkort verhuizen naar een ander pand in de buurt, zal vermoedelijk heel anders zijn.
De gerechten zijn zeer smakelijk met verrassende wijntjes. Het zou toch handiger zijn moest er per tafel een prijslijst gegeve...
Het was zeer lekker, mooie presentatie en vlotte bediening. Qua interieur iets minder maar ze gaan binnenkort verhuizen naar een ander pand in de buurt, zal vermoedelijk heel anders zijn.
De gerechten zijn zeer smakelijk met verrassende wijntjes. Het zou toch handiger zijn moest er per tafel een prijslijst gegeven worden van de dranken en er gewag gemaakt wordt van "aangepaste wijnen"met de prijs en wat hierin begrepen is.
Het was een aangename middag.
Mooi gepresenteerde gerechten, lekker van smaak, maar een beetje te zwaar voor mij. Ik denk dat er met veel boter werd gewerkt en dat gaf te snel een verzadigd gevoel.
Proficiat aan het voltallige team! De bediening was vlot en zeer vriendelijk, aangenaam,gezellig kader. Het eten was super. Van hapjes tot dessert was het genieten ! We waren aangenaam verrast, zeker aan te bevelen !
" Een goede kok is een tovenaar die geluk creëert."
het eten was zeer lekker, ik ben echter geen liefhebber van varkenvlees, ik had meer gehoopt op vis dat was spijtig voor de rest was alles prima
klein gezellig kamer restaurant met een uitstekende keuken (de smaken en combinaties zaten helemaal juist).
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.