Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Karel de Stoute is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Karel de Stoute een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Restaurant Karel de Stoute behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 50,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 452 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer lekker gegeten, zeer vriendelijke en vlotte bediening. Aangenaam rustig kader.
En wijnkaart een democratische prijzen!
Zeer fijne en perfecte bordjes, juist van temperatuur, origineel servies, alles in dezelfde stijl. Professionele bediening ! Er zijn geen negatieve opmerkingen ! Mooi ingericht restaurant.
Over de hele lijn SUPER!
het eerste wat opvalt is het kleinschalige kader, geen massale aanpak, vriendelijke en zeer aangename bedienende dames. Mijn vrouw eet vegetarisch maar ook voor haar werd met creativiteit een menu samengesteld. Het eten was heerlijk, van de aperitiefhapjes tot en met het warme madeleintje op het einde, de aangepaste wijnen accorderen super met de gerechten.
het eerste wat opvalt is het kleinschalige kader, geen massale aanpak, vriendelijke en zeer aangename bedienende dames. Mijn vrouw i vegetarisch maar ook voor haar werd met creativiteit een menu samengesteld. Het eten was heerlijk, van de aperitiefhapjes tot en met het warme madeleintje op het einde, de aangepaste wijnen accorderen super met de gerechten.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.