Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Karel de Stoute is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Karel de Stoute een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Restaurant Karel de Stoute behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 50,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 448 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was heerlijk eten in een gezellig kader. Oogstrelende kleurpaletjes die overheerlijk smaken, opgediend in leuke potjes/borden. Zeker om terug te komen.
alles was super heerlijk en heel vriendelijke bediening
Zelfs zonder aperitief heerlijke hapjes vooraf. Overheerlijke lekkere gerechten, fijne smaakcombinaties. Vriendelijke, nonchalante bediening. We gingen voldaan van tafel, maar zonder overladen maag. Aan te bevelen.
Net zoals alle andere keren was het weer top. De chef is een topper en kan als geen ander smaken combineren. 4 gangen menu is een waar genot van begin tot einde.
Met veel verwachting schoven we onze benen onder een tafeltje in het restaurant Karel de Stoute. En we werden niet teleurgesteld. De hapjes bij het aperitief waren echte smaakbommetjes en pasten voortreffelijk bij de gin-tonic. Misschien wel interessant om te laten weten welke gin ik in mijn glas had maar het ijsblo...
Lees hele reviewMet veel verwachting schoven we onze benen onder een tafeltje in het restaurant Karel de Stoute. En we werden niet teleurgesteld. De hapjes bij het aperitief waren echte smaakbommetjes en pasten voortreffelijk bij de gin-tonic. Misschien wel interessant om te laten weten welke gin ik in mijn glas had maar het ijsblok met de nodige kruiden vind ik super. Ook ben ik minder voor de sponsstructuur bij één van de hapjes. Het voorgerecht vond ik opnieuw een voltreffer - rode kool zoals ze hoort te zijn, met hierbij sint-jacobsschelpen. Niets op aan te merken, gewoon lekker. Als hoofdgerecht nam ik de bospaddenstoeletjes met risotto. Superheerlijk. Ook de rode wijn had een mooi boeket maar in de mond vond ik hem iets te veel naar boter smaken. Omdat mijn partner geen bloedworst eet mocht ik haar stukje binnenspelen. Machtige worst - zoet, mals en een krokante beet. Zo eigenaardig dat veel mensen hiervan een afschuw hebben. Het dessert had zeker geen minpunten maar misschien ben ik minder een dessertman. Een stuk fruit of een crême kan mij meer bekoren. De koffie hebben we aan ons voorbij laten gaan maar het bordje met zoetigheden bij de koffie zag er aanlokkelijk uit. De koffiebonen zijn gebrand door Or en zal zeker kunnen bekoren. Wij waren echter voldaan en met een zoet Gents neusje/cuberdon sloten we de avond af.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.