Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Karel de Stoute is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Karel de Stoute een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Restaurant Karel de Stoute behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 50,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 452 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was echt top.De presentatie (kleine schilderijtjes) en smaak (puur en
met enorm respect voor de dagverse producten) waren voortreffelijk. De gastvrouw is stijlvol en vriendelijk, ook de jonge ober is professioneel. De gast staat echt centraal enkel het interieur kan wat beter aangekleed worden. De kleuren ...
Het eten was echt top.De presentatie (kleine schilderijtjes) en smaak (puur en
met enorm respect voor de dagverse producten) waren voortreffelijk. De gastvrouw is stijlvol en vriendelijk, ook de jonge ober is professioneel. De gast staat echt centraal enkel het interieur kan wat beter aangekleed worden. De kleuren zijn warm maar een beetje monotoon en het mist wat karakter en creativiteit wat in zo'n schitterend pand echt een meerwaarde kan betekenen. Het stemt wel overeen met de bescheiden persoonlijkheid die je terug vindt bij zowel de chef-kok als de gastvrouw en dit is echt een verademing. Soberheid staat hoog in het vaandel en dit weerspiegelt zich waarschijnlijk in het interieur waar iedereen zich thuis zal voelen,dus in deze optiek past het interieur wel in het totale plaatje! Dus petje af!
superlekker, een aanrader, proficiat aan de chef en zijn team
Heel lekker gegeten.
Vlotte bediening met gepaste tijd tussen de gangen.
We kozen voor aangepaste wijnen en waren over de keuze heel tevreden.
Het restaurant is mooi en gezellig en er is voldoende ruimte tussen de tafeltjes.
We hebben uiteindelijk wel nog veel betaald zonder dat we echt extra's hadden. Voor 2 glazen wijn hebben we 20 euro per persoon betaald.
In het totaal met aperitief 65 euro per persoon.
Maar het was wel heel lekker en gezellig.
Zeer lekker gegeten. Men houdt rekening met glutenallergie en dat is uitzonderlijk!
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.