Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Karel de Stoute is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Karel de Stoute een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Restaurant Karel de Stoute behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 50,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 452 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prachtige locatie met uitstekende keuken
Was super. Heel lekker.
Beste, tot ons grote spijt moeten we melden dat we het restaurant niet konden bezoeken om reden dat we, hoe onwaarschijnlijk het ook moge klinken, onze wagen nergens konden parkeren! We keken uit naar dit restaurant bezoek, 09 november de verjaardag van mijn echtgenote, verdiende dit gastronomisch genoegen. We reden...
Lees hele reviewBeste, tot ons grote spijt moeten we melden dat we het restaurant niet konden bezoeken om reden dat we, hoe onwaarschijnlijk het ook moge klinken, onze wagen nergens konden parkeren! We keken uit naar dit restaurant bezoek, 09 november de verjaardag van mijn echtgenote, verdiende dit gastronomisch genoegen. We reden zeker drie kwart uur om en rond " the place to be " - belden de restauranthouder om hulp, hij verwees richting UZ Sint Lucas te proberen - geen mogelijkheid de wagen kwijt te geraken. Alle parkeerinrichtingen " VOL ", geen enkel plaatsje in de omgeving van 2 à 3 km van het restaurant - onbegrijpelijk. Derhalve berichtten we met een 2° telefoontje de restaurant houder, die heel erg boos was aan de telefoon, dat we hem niet de eer konden aandoen die hij allicht wel verdient! Heel spijtig voor alle betrokken partijën!! Ook wij waren zeer teleurgesteld na een uur ergernis. Hopelijk een volgende keer beter !
Menu correct voor deze formule, bediening was wel in spoedtempo en er mocht wel een glaasje wijn meer geschonken zijn, wijnkeuze was trouwens eveneens correct. De sfeer is gezellig, goede tafelschikking, niks overbodig, het mocht wel iets warmer zijn.
EINDELIJK EENS EEN GOED INITIATIEF.
All in formule aan een goede prijs.
Zeer lekker gegeten en verzorgede bediening.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.