Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Karel de Stoute is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Karel de Stoute een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Restaurant Karel de Stoute behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 50,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 452 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We namen een 4-gangen lunch. 15/20 GM meer dan waard ! Het interieur oogt sober maar dat vertaalt zich niet in de smaken op je bord. De jonge chef heeft een mooie toekomst ! Zeer tevreden buiten gestapt.
Gault Millau noemt Karel De Stoute het best bewaarde geheim van het Gentse Patershol en dat lijkt wel te kloppen. Minder bekend dan enkele concurrenten maar van minstens dezelfde kwaliteit. De 15/20 in de Gault Millau 2014 is niet onverdiend. In Gent scoort enkel Horseele in de Ghelamco Arena beter en daar betaal je...
Lees hele reviewGault Millau noemt Karel De Stoute het best bewaarde geheim van het Gentse Patershol en dat lijkt wel te kloppen. Minder bekend dan enkele concurrenten maar van minstens dezelfde kwaliteit. De 15/20 in de Gault Millau 2014 is niet onverdiend. In Gent scoort enkel Horseele in de Ghelamco Arena beter en daar betaal je een stuk meer. Chef-kok Thomas De Muynck brengt voor een aanvaardbare prijs een heerlijk menu op tafel en de gastvrouw doet haar job uitstekend.
Voor een uitgebreide recensie zie http://gentfood.blogspot.be/2014/02/karel-de-stoute.html
De hapjes waren talrijk, divers, mooi en zeer lekker en zo was de toon gezet voor de rest van de lunch. Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht en dessert waren om de vingers van af te likken. Heel diverse maar perfect passende smaken.
Een zeer vlotte en vriendelijke bediening met alle nodige uitleg en nog meer ...
De hapjes waren talrijk, divers, mooi en zeer lekker en zo was de toon gezet voor de rest van de lunch. Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht en dessert waren om de vingers van af te likken. Heel diverse maar perfect passende smaken.
Een zeer vlotte en vriendelijke bediening met alle nodige uitleg en nog meer als je erom vraagt.
Perfekt aangepaste wijnen, die een ontdekking waren.
Ook een heel mooi interieur en prachtige locatie ...
Eén klein aandachtspuntje is misschien het geluid bij het schuiven van de stoelen, dat zou bij een volle zaal wel wat luid kan worden.
Voor ons blijft dit restaurant de top!
Dit restaurant verdient een ster !
Heel vriendelijk ontvangen , snelle bediening en zeer lekkere en fijn afgewerkte gerechtjes
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.