Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Karel de Stoute is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Karel de Stoute een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Restaurant Karel de Stoute behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 50,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 452 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
we werden hartelijk ontvangen, maar het voornaamste was dat de culinaire ervaring top was,mooie creaties, de aperitiefhapjes smaakbommen, het voorgerecht,het tussengerecht de hoofdschotel en dessert stuk voor stuk topkwaliteit
dank en we komen zeker terug, we hebben met plezier betaald voor dit festijn.
Zowel de amuses als voorgerecht, hoofdschotel en dessert waren van top-niveau, oneindige variatie van smaken, kortom gerechten op sterrenniveau. Dus meer dan een pluim voor de chef.
Qua gezelligheid kan er nog heel wat aangepast worden.
De bediening was vriendelijk maar kortaf steeds met een afgekorte “astu”. Ger...
Zowel de amuses als voorgerecht, hoofdschotel en dessert waren van top-niveau, oneindige variatie van smaken, kortom gerechten op sterrenniveau. Dus meer dan een pluim voor de chef.
Qua gezelligheid kan er nog heel wat aangepast worden.
De bediening was vriendelijk maar kortaf steeds met een afgekorte “astu”. Gerechten en bestek werden nogal brusk op de tafel gelegd en gezet met een kortdate uitleg. De stem van de gastvrouw was soms storend, we kregen tot 6 maal toe de uitleg van de gerechten te horen aan de andere tafels. Iets subtieler is aan te raden. Maar het eten is TOP!
Overheerlijke hapjes, gerechtjes. Mooi geserveerd. Echt kleine kunst werkjes.
We hadden gereserveerd voor 4 personen, maar er was helaas geen plaats meer. Ze hadden waarschijnlijk iemand gezeteld die niet gereserveerd had, en 'er niet goed op gelet'. Zoiets kan toch niet voor een restaurant met zo'n naam???? Je kijkt er dan naar uit, maar dan blijkt er geen plaats te zijn? En een bonnetje vo...
Lees hele reviewWe hadden gereserveerd voor 4 personen, maar er was helaas geen plaats meer. Ze hadden waarschijnlijk iemand gezeteld die niet gereserveerd had, en 'er niet goed op gelet'. Zoiets kan toch niet voor een restaurant met zo'n naam???? Je kijkt er dan naar uit, maar dan blijkt er geen plaats te zijn? En een bonnetje voor een fles champagne meegeven, vind ik maar een magere troost, want de kans dat je daar nog eens probeert, is wel heel klein..
Dit vind ik geen klantenservice!!
Wij waren te laat door het niet vinden van een parking in de omgeving van het restaurant en dat zinde duidelijk de chef niet waarvoor onze excuses! Eens in het restaurant was alles naar onze zin. Vriendelijke bediening heel lekker eten en een goeie keuze van Europese aangepaste wijnen. Dit restaurant is een aanrader...
Lees hele reviewWij waren te laat door het niet vinden van een parking in de omgeving van het restaurant en dat zinde duidelijk de chef niet waarvoor onze excuses! Eens in het restaurant was alles naar onze zin. Vriendelijke bediening heel lekker eten en een goeie keuze van Europese aangepaste wijnen. Dit restaurant is een aanrader voor iedereen die houd van hedendaagse keuken van hoog niveau aan een democratische prijs. Proficiat aan de chef en zijn crew en doe zo verder.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.