Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Karel de Stoute is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Karel de Stoute een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Restaurant Karel de Stoute behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 50,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 452 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gegeten, verfijnd, geen grote porties. Vriendelijke bediening. Lekker brood, vers afgebakken en je kan zeker extra vragen. Wijnkaart is uitgebreid maar prijzig, toch binnen perken van chique restaurant.
Zeer lekkere en creatieve keuken. Van elk gerecht hebben wij met volle teugen genoten, het dessert was verrukkelijk!
No nonsens & vriendelijke bediening. Wij hebben een zeer leuke avond gehad en komen zeker nog terug!
Een prima lunchmenu, van begin tot eind. Ook de hapjes bij het aperitief waren uitstekend. Deze kok kan koken! Goede wijnkaart. De Grüner Veltliner beviel ons heel erg. Vriendelijke ontvangst en efficiënte bediening. De zaal zelf is niet speciaal aantrekkelijk ingericht, maar we komen in de eerste plaats voor het eten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lekkere keuken, originele, verrassende smaken. De gastvrouw en de ober zorgen voor een vlotte en vriendelijke bediening. De decoratie is gezellig, maar je zit wel heel dicht bij je buur.
De wijnen zijn lekker, maar wij vonden ze nogal prijzig, alsook de koffie.
Al bij al toch een adresje om te onthouden.
Beste, het eten vond ik lekker en was een ervaring.
Echter was mijn honger niet gestild na het bezoek (ondanks de 4 gangen menu).
Naar mijn mening mochten de borden war meer gevuld zijn
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.