Nathan*

Frans | Menu
8,5 (3 reviews)

Wat 3 mensen zeggen over Nathan*

8.5 Gebaseerd op 3 reviews. 67% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verbazingwekkend genieten in/bij Nathan"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mijn god, wat een geweldig restaurant! Fantastisch lekkere smaken met fantasierijke ingrediënten, verbazing wekkend mooi gepresenteerd . Geweldig dikkke proficiat aan chef en zijn hele equipe! Waw

Ernest Vanrintel op Gister
Geverifiëerd

"Lekker eten"
8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Het was voor de zoveelste keer lekker eten ,mooi op het bord gebracht. Minpunt 1kelner zijn pak was vuil (plekken). En 1 tafel met hollanders maakte veel kabaal .Dit had een negatieve invloed op de beleving.

Martine Bries op 17 september 2023
Geverifiëerd

"Ontdekking van Resto Nathan "
7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

Het eten was ver gezocht in zijn afwerking, maar de hoeveelheden super klein, de wijn was matig en de hoeveelheden ook minimaal. Twee desserten is wel speciaal in een menu. De volledige rekening met aperitief en koffie valt duur uit. Daartegen was de service een voorbeeld voor vele restaurants. Wij hebben al meerdere sterren restaurants bezocht.

U.W op 17 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Nathan*

Keuken: Frans

Kom genieten bij Restaurant Nathan, 1 ster Michelin sinds 2019.

Nathan Van Echelpoel is steeds op zoek naar de balans tussen perfectie en eenvoud met seizoensgebonden producten van de hoogste kwaliteit. Hij brengt een creatieve Frans-Belgische keuken, geïnspireerd met Aziatische invloeden.

Voor zijn partner Eva Van de Peer, staat de beleving van de gast centraal.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden