Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 39,-
Restaurant Floris Restaurant behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Floris Restaurant aan slechts € 39,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 60,-
Restaurant Floris Restaurant is trotse bezitter van 14,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Floris Restaurant een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 60,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 95 mensen zeggen over Floris Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
eerlijke keuken
Wilden reeds langs eens gaan lunchen bij restaurant Floris. Service en eten ongetwijfeld top. Wijn bij glas mooi geselecteerd. Beperkt aantal tafels, rustig zitten. Stoelen zaten ons inziens weinig comfortabel. Maar gaan zeker terug!
Lekker eten. Mooie verrassing, dit restaurant was ons tot nu toe onbekend.
lekker diner in een zeer gezellig kader - zowel zaal- als keukenpersoneel was top
doe zo verder
/
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Sint-Andries e.o.
Over Floris Restaurant
Geniet bij Floris restaurant van een fijne keuken vlakbij Brugge met lokale topproducten van West-Vlaamse landbouwers en Noordzeevissers.
Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren zij lunch en diner op het gezellig binnenterras.