Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Restaurant Floris Restaurant is trotse bezitter van 14,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Floris Restaurant een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 39,-
Restaurant Floris Restaurant behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Floris Restaurant aan slechts € 39,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 100 mensen zeggen over Floris Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gegeten en vriendelijke service!
Lekker gegeten, toffe sfeer, mooie inrichting.
Zeer zeer lekker gegeten in een rustig aangenaam kader. Prijs kwaliteit TOP
Lekker ,vriendelijk,mooie locatie
Onze eerste maal bij Floris is uitermate bevallen. Mooi interieur en heel lekkere, mooi gepresenteerde gerechten
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Sint-Andries e.o.
Over Floris Restaurant
Geniet bij Floris restaurant van een fijne keuken vlakbij Brugge met lokale topproducten van West-Vlaamse landbouwers en Noordzeevissers.
Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren zij lunch en diner op het gezellig binnenterras.