Menu
3-gangen Gault&Millau Keuzemenu
€ 75,-
Restaurant Table Vaccin by Haute Cookure is trotse bezitter van 14 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Table Vaccin by Haute Cookure een fantastisch 3-gangen Gault&Millau Keuzemenu aan slechts € 75,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOORGERECHT
Asperges
stracciatella-mozzarella, gekonfijte tomaat en basilicum
of;
Vitello Tonato
***
HOOFDGERECHT
Zeebaars
bloemkool, smeuïge aardappel, beurre blancsaus met gerookte paling
of;
Filet pur
rund, tomatensalade, béarnaise, verse friet
***
DESSERT
Tarte Tatin
vers vanilleroomijs - karamel - zeezout - gecarameliseerde amandel
Wat 34 mensen zeggen over Table Vaccin by Haute Cookure
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeker aan te bevelen. Hier kan je nog rustig tafelen… en plaats genoeg tussen je “buren”
Restaurant geeft geen "voorwaarden" in functie van Dining with the stars !
Vriendelijke ontvangst, zeer mooi heringericht, lekker gegeten, uitgezonderd het laatste gerecht: het vlees was heel taai en dat we het gedeeltelijk hebben teruggegeven, werd blijkbaar niet geapprecieerd. We hebben het restaurant verlaten zonder enig excuus, spijtig.
Goede ontvangst, gezellige inrichting, geweldige vlotte service, sublieme gerechten hetveten was heel lekker
Buitengewoon lekker
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Oostmalle e.o.
Over Table Vaccin by Haute Cookure
Keuken: Frans
Haute Cookure, al negen jaar een 15 op 20 in Gault & Millau waard en zo gastronomisch het hoogst gequoteerd restaurant in Malle.
Heropent met een nieuw concept én nieuwe naam " Table Vaccin. "
Als gevestigde waarde vraagt het lef, maar chef Ivan Daelemans (52) en gastvrouw-sommelier Cindy Mertens (49) zijn toe aan een nieuwe vibe. Met nog altijd à la carte-gerechten, maar ook veel meer foodsharing en keuzes, zodat je ook korter kan tafelen en er meer beleving is.
Ons culinair huis bestaat reeds vanaf het jaar 2003, dit onder de naam Haute Cookure, we verhuisden van een oud naaiatelier naar een dokterswoning, hier in huis was de huisarts van het dorp actief.
Nu een culinaire hotspot "Table Vaccin" met spetterende gerechten van chef Ivan Daelemans zijn hand.
De wijnen gloeien uit de flessen, hiervoor zorgt gastvrouw-sommelier Cindy Mertens.