Knife fork icon red

La Belle*

€ 65,-

5-gangen Michelin diner

La Belle*

9,0 (73 reviews)
95%

5-gangen Michelin diner € 65,-

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 65,-

Restaurant La Belle* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant La Belle* serveert een 5-gangen Michelin diner aan slechts € 65,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 54,-

Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant La Belle*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant La Belle* serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 54,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 73 mensen zeggen over La Belle*

9.0 Gebasseerd op 73 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

TOpeten.!!.

Luc Dillen op Gister
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 4

Mag iets gezelliger ingericht worden, meer gevoel je privee zit. Nu open en kaal
Eten zeer lekker . Bediening top en vriendelijk

Karine Berkmans op Gister
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel lekkere gegeten. Alle gerechten waren zeker een streling voor het oog en zeker voor je smaakpupillen. We werden heel goed verwend door professionele bediening. Enkele kleine minpuntjes vond ik persoonlijk, dat de gerechten heel snel op elkaar volgde en dat sommige dranken heel prijzig waren. En ook al zijn we ...

Lees hele review

Heel lekkere gegeten. Alle gerechten waren zeker een streling voor het oog en zeker voor je smaakpupillen. We werden heel goed verwend door professionele bediening. Enkele kleine minpuntjes vond ik persoonlijk, dat de gerechten heel snel op elkaar volgde en dat sommige dranken heel prijzig waren. En ook al zijn we zelf dierenvrienden, we vonden het ook heel raar dat er in zo'n klasse restaurant een hond toegelaten werd in de zaak.

ikke op 25 september 2021
Geverifiëerd

"Lekker diner, met z'n twee.."
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wij aten heel erg lekker bij La Belle. De variatie in gerechten was heel aangenaam en voor we het wisten zaten we 3,5 uur aan tafel te genieten.
De gastvrouw was heel erg vlot in de omgang en deed haar job heel erg goed!

Bram Peters op 21 september 2021
Geverifiëerd

"Leuke ervaring in een leuk kader"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Via de Dining With The Stars actie gereserveerd bij La Belle, ons tot dan toe onbekend. We kregen een 5-gangenmenu met aangepaste wijnen. Alles was heel lekker en heel mooi gepresenteerd (zie foto). Alleen liep het even fout bij de rode wijn die bij het hoofdgerecht werd geserveerd. Die was eerder koel (net niet kou...

Lees hele review

Via de Dining With The Stars actie gereserveerd bij La Belle, ons tot dan toe onbekend. We kregen een 5-gangenmenu met aangepaste wijnen. Alles was heel lekker en heel mooi gepresenteerd (zie foto). Alleen liep het even fout bij de rode wijn die bij het hoofdgerecht werd geserveerd. Die was eerder koel (net niet koud) en toen we om uitleg vroegen, kregen we te horen dat de kamertemperatuur tegenwoordig lager ligt, vandaar de koelere rode wijn. Jammer, want het smaakboeket kwam totaal niet tot zijn recht op die manier. Bovendien diende mijn vrouw 20€ voor dit glas (1) rode wijn te betalen, aangezien zij niet voor de aangepaste wijnen had gekozen. Jammer. Ook het brood dat bij de (optionele) kaas werd geserveerd was niet vers, aangezien het nog niet volledig ontdooid was. Voor die kaas dienden we 15€ extra te betalen bovenop de prijs van het inbegrepen dessert, dus vers brood was wel op zijn plaats geweest. Kleine foutjes dus, maar voor dit niveau zou dit niet mogen. Maar over het algemeen is dit een heel aangenaam restaurant met een heel creatieve chef achter het fornuis.

Small 113187056c Small 16413076ac Small 5534aa0dc4
Pascal op 21 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Geel e.o.

Bel 162 2440 Geel

Over La Belle*

Keuken: Vis, Frans

Een bezoek aan La Belle betekent: een comfortabel en warm gevoel van begin tot eind. U geniet van gerechten vol verfijning, diepgang en intensiteit met vertrouwde smaken die toch verrassen. Gerechten vol verfijning, diepgang en intensiteit.

Het jonge team, onder leiding van chef Peter Vangenechten, gaat voluit om altijd opnieuw topgerechten te serveren. Smaak en beleving... Samen ontdekken, culinaire verrassingen, comfortabele en gezellige sfeer dat is voor hun het doel.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Geel e.o.

Partners

Medium bf15ead52a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden