Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 99,-
Bij restaurant Vrijmoed** kunt u tijdens Dining with the Stars op het allerhoogste niveau genieten van een unieke gastronomische 4-gangen Michelin lunch.
Als trotse bezitter van 2 Michelinsterren behoort restaurant Vrijmoed** tot de beste restaurants van België. Laat u culinair verwennen tijdens deze 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 99,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
5-gangen Michelin lunch
€ 129,-
Bij restaurant Vrijmoed** kunt u tijdens Dining with the Stars op het allerhoogste niveau genieten van een unieke gastronomische 5-gangen Michelin lunch.
Als trotse bezitter van 2 Michelinsterren behoort restaurant Vrijmoed** tot de beste restaurants van België. Laat u culinair verwennen tijdens deze 5-gangen Michelin lunch aan slechts € 129,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
6-gangen Luxe Michelin lunch
€ 149,-
Wilt u alleen het allerbeste en een avondje volledig uitpakken? Dat kan tijdens Dining with the Stars met dit exclusieve luxe menu.
Restaurant Vrijmoed** serveert een uniek 6-gangen Luxe Michelin lunch aan slechts € 149,-. Het 6-gangen Luxe Michelin lunch is zeer beperkt beschikbaar, dus boek snel een sterrentafel.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 228 mensen zeggen over Vrijmoed**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer mekker gegeten in een aangenaam kader. De maatregelen ivm corona zijn op een erg aangename manier aangepakt.
Wij hebben samen een bijzonder aangenaam moment doorgebracht. Het eten is super lekker en wordt veel werk gemaakt van de presentatie. De combinatie van de gekozen ingrediënten is verrassend en steeds verfrissend. Wij keken steeds uit naar het volgende gerecht. De medewerkers zijn vriendelijke, gepassioneerd en behul...
Lees hele reviewWij hebben samen een bijzonder aangenaam moment doorgebracht. Het eten is super lekker en wordt veel werk gemaakt van de presentatie. De combinatie van de gekozen ingrediënten is verrassend en steeds verfrissend. Wij keken steeds uit naar het volgende gerecht. De medewerkers zijn vriendelijke, gepassioneerd en behulpzaam. Naar het einde van de maaltijd toe kwam de chef nog even kennismaken met de mensen en dat vind ik persoonlijk heel tof. Er zijn teweinig chefs die dat nog doen. Hier is het leuk tafelen, een aanrader voor iedereen die van lekker en fijn eten houdt!!!
Lekker eten vergezeld met heerlijke wijnen. De professionele en vriendelijke service maken hiervan een top ervaring.
Ik zou niet weten wat je beter kan doen. Verrassende gangen , perfect aangepaste wijnen (ook bob arrangement), prima vriendelijke bediening en info.
Overheerlijk gegeten! Unieke ervaring qua smaken!
Vlotte en vriendelijke bediening!
Restaurant om terug te gaan.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Vrijmoed**
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
In restaurant Vrijmoed** heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!
Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en gasten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt.